İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Süleyman Kuba suskunluğunu bozarak ‘Nazlım, Biz Vanlıyız’ adını taşıyan 2. albümünü ateş müzik etiketiyle piyasaya çıkarttı. Van 'da doğup büyüyen Süleyman Kuba, 15 yaşından sonra İstanbul’da yaşamına devam ediyor. İlk albümün de duygusal şarkılarından ve sert bakışlarından ötürü duygusal Maço olarak anıldı.

 

Van’da doğan ve 15 yaşından sonra İstanbul’da yaşamaya başlayan Süleyman Kuba, 2. Albümünü çıkardı. ‘Nazlım, Biz Vanlıyız’ adını taşıyan 2. Albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkan Kuba, 2. albümünde Hüsnü Şenlendirici, Haluk Gazez, Adnan Karaduman, Müslüm Karaduman ve Semih Erdoğan gibi müzisyenler ile çalıştı.

 

‘NAZLIM, BİZ VANLIYIZ’ PARÇASINA VAN’DA KLİP ÇEKECEK

Albüm tanıtımıyla birlikte konser ve sahne çalışmalarına başlayan Süleyman Kuba buğulu ve yanık sesiyle duygusal aşk kokan, şarkılarının yanında memleketi Van’a olan hasretiyle albümün de adını taşıyan ‘Nazlım, Biz Vanlıyız’ şarkısıyla iddialı olduğunu söyledi. Van şarkısına memleketi Van’da klip çekmeyi düşündüğünü söyleyen Kuba, en yakın zamanda memleketi Van’a geleceğini belirtti. 

Editör: TE Bilisim