Eda Aykaç-Şehrivan Haber

 

‘İncir’ şarkısıyla piyasaları alt üst eden ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Van’a geliyor. 42’inci Altın Kelebek ödüllerinde en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü de alan Yalçıntaş, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenecek olan bir konser için Van’a gelecek. Yalçıntaş 12 Aralık Cumartesi günü sevenleri ile buluşacak.

 

Van’da şimdiye kadar önemli organizasyonların düzenleyen InnRoyal Organizasyon ve Trend Kurumsal Medya, Türkiye’nin son dönemlerdeki en önemli sanatçılarından birini Van’a getiriyor. Van’da ilkleri gerçekleştiren organizasyon firması ve medya firması yine bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Yalçıntaş, düzenlenecek olan dev konserde Van’daki sevenleriyle buluşacak.

 

DEV KONSER YYÜ’DE!

 

İncir adlı şarkısıyla müzik piyasasına damga vuran İlyas Yalçıntaş 12 Aralık Cumartesi günü Van’ı geliyor. Trend Kurumsal Medya & InnRoyal işbirliği ile Van’a gelecek olan Yalçıntaş, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Salonun’da sevenleri ile buluşacak. Dev konserin biletleri #kahvediyarivan #robertscafe #kahvederyasi #pasakonagi #zukkacafe #stargardencafe #star2000cafe gibi mekanlarda satılırken, dev konser öncesi şimdiye kadar binlerce bilet satıldı.

 

ORGANİZASYONLAR HIZ KESMEYECEK

 

Dev konser öncesi Şehrivan aracılığı ile açıklamalarda bulunan Trend Kurumsal Medya yöneticisi Muhammed Hatipoğlu, büyük konser ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Van’da ilkleri gerçekleştiren firmalar olarak İlyas Yalçıntaş’ı ilk kez Van’a getiriyoruz. Amacımız hem uzun süredir süregelen olumsuz ortamdan etkilenmiş gençlerimizi neşelendirmek. Piyasaları alt üst eden o ismi Van’a getirerek bir ilki gerçekleştirip aynı zamanda da olumsuz havayı dağıtmak istiyoruz. Şimdiye kadar çok büyük ilgi gösterilen konserle inşallah ardı ardına gerçekleştireceğimiz organizasyonlardan birini de gerçekleştirmiş olacağız.” Dedi. Öte yandan bu tür etkinliklerde desteğini esirgemeyen YYÜ’ye de teşekkür eden Hatipoğlu, “Öte yandan YYÜ’ye de bu konuda teşekkür etmek gerekiyor. Kültür ve sanat anlamındaki hiç bir organizasyonda desteğini esirgemeyen ve kentle işbirliği anlamında uyum yakalayan YYÜ ve rektör Prof. Dr. Peyami Battal’a da ayrıca teşekkür ediyoruz.”

 

İLYAS YALÇINTAŞ KİMDİR?

 

İlyas Yalçıntaş 7 Mart 1989 İstanbul doğumludur. Lise eğitimi Küçükcekmece IMKB Anadolu lisesinde tamamlamıştır. X Factor yarışmasına kendi bestelediği İncir şarkısıyla katıldı ve tüm Türkiye'nin bir anda dikkatini çekti. Şimdilerde ise Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile tekrar düzenlediği İncir şarkısında TTNET Müzik ve Kral Pop’ta birinci sırada yer alan İlyas Yalçıntaş ileride çok büyük işlere imza atacağı öngörülüyor. İlyas Yalçıntaş’ın Manejrelik hizmetini ise 565 Yapım üstleniyor.

 

Editör: TE Bilisim