“Brand Week İstanbul” etkinliğine konuk olan Acun Ilıcalı çeşitli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, 2021 yılında yayın hayatına başlayacak olan dijital platformu 'Exxen' hakkında konuştu.

Ünlü televizyoncu, "Hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform. Televizyonda istediğimizi yapamıyoruz" dedi.

Ilıcalı, "Ülkemizde olmayan her şeyi dibine kadar yapabileceğiz. Büyük bir risk alarak giriyoruz, inşallah batmayız!" dedi.

Pandemi süreci hakkında da konuşan Ilıcalı “Pandemi süreci, dijital anlamda dünyayla aramızdaki makası çok azalttı. İnsanlar artık kendini dijitale zorunlu hissediyor." diye konuştu.

Bu dönemim oldukça faydalı olduğunu belirten Ilıcalı "Bu dönem belli bir yaş grubunun dijitalle buluşmasını sağladı. Aslında bu dönem hızlandırılmış kurs oldu. 3 ayda 3 yıl ileriye gittik" şeklinde konuştu.

İbrahim Büyükak, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, ‘Exxen’ platformunda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıklamıştı.

37 yaşındaki oyuncu, “Aralık ayı gibi sete gireceğiz ve ocak sonu gibi yayınlanmaya başlayacak. Sekiz ya da 10 bölümlük bir proje olacak. Bursa’daki hayatımla ve ailemle ilgili, komedi-dram türünde bir iş” demişti.

'Exxen'de yer alacak içerikler arasında, uzun süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz hafta eşini kaybederek büyük bir acı yaşayan Özgü Namal'ın projesi dikkat çekmişti.

Sina Koloğlu, geçtiğimiz ay "Yerli ve Milli Platform" başlıklı yazısında, "Dikkatimi çeken Özgü Namal oldu. 2013 yılında bırakmıştı. Çok yeni eşini kaybetti. Büyük bir acı. Listeye bakınca büyük sürpriz olarak bu işi gördüm. 'Daha bu için buzdağının görünen yüzü' dediler" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim