Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'ın 2017 yılının ilk mücadelesinde yer alacak isimleri açıkladı.

Kanalın sahibi Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2017’de yarışacak ünlülerden Serhat Akın ve İlhan Mansız’ı sosyal medya hesaplarından açıklamıştı.

ÜNLÜLER KADROSU

Eyüboğlu'nun yazısına göre, Survivor'daki ünlüler takımında İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın yanısıra, "Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay, boksör Adem Kılıççı, Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir ve kickboksçu Sabriye Şengül" bulunuyor.

Yarışmanın formatına göre bir de ‘Gönüllüler’ takımı var. Eyüboğlu, bu yıl da Dominik’te yapılacak yarışmaya ‘Survivor Türkiye’ tarihinde görülmemiş bir başvuru olduğunu yazdı.

GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibinin yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçtiğini söyleyen Eyüboğlu, ’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosunu da açıkladı:

Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

21 OCAK'TA BAŞLIYOR

Öte yandan Yarışmanın finalini ‘Ramazan Bayramı’ndan önce yapmak isteyen Acun, bayramın bu yıl da 10 gün öne gelmesi nedeniyle ‘Survivor 2017’nin ilk yayınını 21 Ocak Cumartesi akşamı yapmaya karar verdi. ‘Survivor’ her yıl şubat sonu, mart başı gibi başlıyordu.

Kaynak: Haber10

Editör: TE Bilisim