Yıllar önce yayınlanan İzdivaç programı ile hayatımıza giren ve şimdilerde hayvanlar için yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları ve onlara yapılan şiddet eylemlerine verdiği sert tepkilerle gündeme gelen Umaş, geride bıraktığımız gün korkunç bir kaza yaşadı. Bakımını üstlendiği köpeklerin maması bitince onlara kemik kaynatmak isteyen Umaş, düdüklü tencerede kaynattığı kemikleri ocağın üzerinden alırken bir anda tencere patladı. Boynundan aşağısı ve kolları yanan genç kadın tam iki buçuk saat boyunca acı çektiğini ve ağladığını söylerken daha sonra çektiği fotoğraflar ile durumunu takipçileriyle paylaştı.


KENDİSİNE İNANMAYANLAR OLDU

Annesinin sürdüğü yumurta akı ile bir nebze olsun rahatladığını söyleyen ve sonrasında da hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Sinem Umaş, yaptığı paylaşımlara tepki gösteren takipçilerine şunları yazdı:

“Ne ara bu kadar kötü insanlar olduk asla bilmiyorum aklım almıyor. Fotoğraftaki sen değilsin diyenler mi? İyi olmuş diyenler mi? Hayvanları reklam için kullanıp para topluyorsun diyenler mi? Başkasının acısından zevk alan insanlar olarak ne yaşadınız bilmiyorum ama yaşadığımı düşmanınım başına kimse vermesin. Düdüklüde ne pişirdiğimin de önemi yok bir kaza yaşıyorum ve demediğinizi bırakmıyorsunuz. Semranın oğlu öldü Semra'nın ahı tuttu diye yazan bile gördüm yuh artık! Ata benim yüzümden mi öldü de Semra'nın ahı tutacak? Kaza yaşadım ben kaza. Kimsenin ahı değil bu kaza!

Böyle reklam mı olur Cidden yeter ya. Ne yapsam reklam yemin ediyorum Allah'ınızdan bulun artık! Annem yumurta akı sürdü 2 saat sonra açım hafifledi fotoğraf çekip attım bunu bile acı çekerken nasıl atıyorsunuz diyorsunuz! Ben sabahtan akşama kadar işe yaramayan kremlerin reklamını yapıp sizlere para harcatsam kıymet bilirdiniz! Sosyal sorumlulukla uğraşıp etrafına yararlı olmaya çalışan insanları sevmezsiniz çünkü hepiniz kötüsünüz alışmışsınız reklam için her şeyi yapan ünlülere beni de onlardan zannediyorsunuz! Gerçekten yıldım Allah çok büyük kötü yorumlar yazana rabbim en büyük cezayı verecektir inanıyorum! Arayan soran yazan herkese çok teşekkür ederim takipçilerim magazin sayfalarında kötü yorum yazanlara saatlerce açıklama yapmış beni savunmuş hepinize minnettarım. Bu arada düdüklü tencereyi soğuk suyun altına tutmak vs bunların hepsi yanlış. Doğrusu içindeki hava çıkmadan asla açılmayan güvenli düdüklüler kullanmak. Allah hepinize vicdan versin vicdansız merhametsiz bir toplum olduk sonumuz hayrolsun”

Kaynak: sözcü

Editör: TE Bilisim