Van'ın önemil isimleri kentin tanınan ve köklü ailelerinden olan İnan ailesinin düğününde buluştu.

Kentin en deneyimli muhtarlarından ve Van eşrafından Şerefiye Mahallesi Muhtarı Şükrü İnan'ın torunu ve AK Parti İpekyolu İlçesi Yönetim Kurulu üyesi işadamı Burhan İnan'ın yeğeni Tamer İnan Van İskele Öğretmenevi'nde gerçekleşen düğün töreninde Derya Arvas ile hayatını birleştirdi. 

İnan ailesi ile Arvas ailesinin mutlu gününde Van'dan bir çok isim renkli görüntülere sahne olan düğünde buluştu. Van İskele Öğretmen Evi'nde gerçekleşen düğüne Van Valisi Murat Zorluoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,  Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, VASKİ Genel Müdür Yardımcısı  Abdulvahap Gezgen, STK temsilcileri, İşadamları, Muhtarlar ve kentteki bir çok kesimden önemli isimler katıldı. Halk oyunları ekibinin de gösterileri ile renk kattığı düğünde, davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Düğüne Van'dan bir çok kesimin ilgisi iki aileyi mutlu ederken, damadın dedesi İnan düğüne katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim