Ciner Yayın Holding'in 1 Mart 2009'da yayın hayatına başlayan günlük gazetesi Habertürk'ün 1 numarası Vanlı gazeteci Fatih Altaylı istifa etti. Yaklaşık 5 yıldır gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Fatih Altaylı, tartışmalı manşetleriyle de hafızalarda yer etmişti.

SADECE KÖŞE YAZACAK

Bugünkü köşesinde okurlarına istifa ettiğini açıklayan Fatih Altaylı, Habertürk gazetesinde artık normal bir köşe yazarı olarak görev yapacak. Altaylı'dan boşalan Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna kimin geleceği ise henüz bilinmiyor.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Fatih Altaylı köşe yazısında istifa kararıyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Bu kararıma sağolsun Turgay Ciner de büyük saygı gösterdi. Beni hangi şartlarda, nasıl bu görevde tuttuğunu bildiğim için ona rağmen böyle bir kararı alamazdım. Dün editör arkadaşlarımla 'veda' konuşmasını yaparken onlara söylediğim bir şeyi sizlere tekrarlamak istiyorum. İçinde bulunduğumuz bu grup asla 'namussuzluk' yapmadı. Gazetesini asla habercilikten başka amaçlarla kullanmadı. Biz de bunun rahatlığı içinde gazetecilik yaptık."

Editör: TE Bilisim