Taraf gazetesi, sürmanşete taşıdığı haberinde,  Abdullah Gül ve ailesine ait bilgilerin, Köşk’te çalışan M.K tarafından Aktroller’i yöneten Başbakanlık danışmanlarına aktarıldığı iddia etti.

TARAF'IN KÖŞK'TE KÖSTEBEK İDDİASI

Habere göre; "Başbakanlık’taki Twittergate" skandalı Köşk’e de uzandı. Cumhurbaşkanı Gül ve ailesine hakaretler eden, bürokratlar ve muhalif gazetecileri “şantaj” yapan “Aktrolerin”, Köşk’te köstebek çalıştırdıkları ortaya çıktı. Köşk’te çalışan M.K. isimli köstebeğin, Gül ve ailesine ait mahrem bilgileri “Aktrolleri” kontrol eden Başbakanlık’taki danışmanlara aktardığı belirlendi. Gül, tespitin ardından köstebeği yanından uzaklatırırken, Hayrünnisa Gül’ü isyan noktasına getiren “gelişmelerden birisininde” bu olay olduğu konuşuluyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN YANIT GELDİ

Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını Müdürü ve AA Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Küçükyılmaz, 'Köşk'te Köstebek' iddiasını içeren haberlerde şahsına yönelik tüm hususların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

"GERÇEKMİŞ GİBİ HABER YAPILMIŞTIR"

Küçükyılmaz, açıklamasında şu ifadelerini kullandı;

"Şahsımı işaret ederek öne sürülen tüm hususlar baştan aşağı mesnetsiz, yalan ve kurguya dayalı bir karalama kampanyasından ibarettir. Ancak ironiktir ki şahsımı trol hesaplarla ilişki içindeymiş gibi gösterme gayreti, yine bazı malum trol hesaplar tarafından sosyal medyada gündeme getirilmiş, akabinde ulusal medyada bir gazete bu iftiraları gerçekmiş gibi haber yapmıştır.

"DURDUĞUMUZ YERİN SAĞLAM OLDUĞUNU TEYİT ETMİŞ OLUYORUZ"

Bu can sıkıcı ortamda şahsımı hedef alanların, aynı zamanda bir süredir Türkiye Cumhuriyeti ve milletimize karşı yürütülen kirli operasyonların maşaları olduğunu bilmek hafif de olsa bir teselli kaynağıdır. Onlara bakarak, aslında durduğumuz yerin sağlam olduğunu da teyit etmiş oluyoruz. "

Editör: TE Bilisim