Meteoroloji’den edinilen son meteorolojik değerlendirmelere göre; Van, Hakkari, Bitlis ve Muş çevreleri ile Ağrı ve Iğdır'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Van’ın doğu ve güney ilçeleri (Özalp, Saray, Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Başkale) öğle ile akşam saatleri arasında aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hakkari, Bitlis ve Muş çevreleri ile Ağrı ve Iğdır'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ediliyor. Yüksek kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

VAN °C, 16°C

Van’ın doğu ve güney ilçeleri (Özalp, Saray, Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Başkale) öğle ile akşam saatleri arasında aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 18°C

Kuş cenneti Akgöl yeniden hayat buldu! Kuş cenneti Akgöl yeniden hayat buldu!

Parçalı bulutlu

KARS °C, 19°C

Parçalı bulutlu

MALATYA °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

HAKKARİ C, 16°C

Parçalı bulutlu, yerel olarak aralıklı hafif sağanak yağışlı

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor. Rüzgarın ise; genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

SABAH VE GECE SAATLERİNDE YOĞUN SİSE DİKKAT!

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Editör: Ömer Aykaç