Hastalara şifa dağıtan ve memnuniyet oranı çok yüksek bir hekim olarak dikkat çeken Gür’ün yeni özel muayenehane tam anlamıyla bir sağlık üssü ve şifa mekânı olarak kurgulanırken, Şehrivan o merkezi ziyaret ederek Dr. Gür’den merkezle ilgili bilgiler aldı.

Van’da son yıllarda sağlık alanında önemli çalışmalara imza atılırken, alanında uzman doktorlar da kurdukları özel merkezlerde hizmet vererek sağlık alanındaki hizmet ağını genişletiyor. Kamuda artan doktor sayısı ile birlikte özel alanda da vatandaşın daha kolay bir şekilde sağlık hizmetine kavuşmasına katkı sağlayacak alanlar oluştururken bunlardan birisi de kentin yakından tanıdığı bir hekim eliyle gerçekleşti. Van’da yıllardır hekimlik yapan Op. Dr. Mehmet Hafit Gür de bu kapsamda Maraş Caddesi’nde yeni muayenehanesini açtı. Yaklaşık 3 aydır yeni özel muayenehanesinde hizmet veren Gür, KBB alanında hastalarını tedavi edecek. 

KBB UZMANI GÜR YENİ OFİSİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

Yeni özel muayenehanesinde ilgili Şehrivan’a bilgi veren Gür, “Yaklaşık 16-17 yıldır KBB Uzmanı olarak Van'da, Bitlis'te, Muş’ta devlet kurumlarında çalıştım. Son 10 yıldır Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde KBB Uzmanı olarak hizmet verdim. 3 aydır da özel bir klinik açtım. Burada Van halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. İlgi alanım daha çok çocuk hasta grubu. Bademcik, çocuklarda kulak ameliyatları. Bunun yanı sıra erişkin ameliyatları da yapıyorum ama asıl ilgi alanım çocuk hastalıkları” dedi.

Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü

“KBB ALANINDA BÜYÜK BİR HİZMET VERİYORUZ”

Gür, erken tanının önemine dikkat çekerek, “Çocuk hasta grubu bademcik ve geniz eti problemi çok sık görülüyor ve tedavi edilmediği zaman çocuklarda ciddi problemlere neden oluyor. Bunun için erken tanı ve tedavi bu konularda çok önemli. Kulak zarı ameliyatları, yaşlı hasta gruplarında işitme kaybı bunlara cihaz önerisi yapıyoruz. KBB alanında büyük bir hizmet veriyoruz ve Van halkını da buraya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN