ŞEHRİVAN HABER- Türkiye son bir kaç gündür koronavirüs aşısını konuşuyor. Çin'den bir süre önce gelen ve güvenlik analizi yapılan aşılar için dün verilen onaydan sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve bilim kurulu üyeleri ilk aşıyı yaptıran isimler oldu. Bu sabah itibariyle Van ile birlikte tüm illerde başlayan çalışmalar akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aşı yaptırmasıyla sürdü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen corona virüsü (koronavirüs) aşısını Ankara Şehir Hastanesi'nde yaptırdı. Başkan Erdoğan aşı olduktan sonra Telegram hesabından "Ben de aşı oldum" mesajı paylaştı. Erdoğan'ın aşı yaptırması sonrası gözler o fotoğraf karesine çevrilirken o karedeki bir isim de Van'lılar açısından gurur karesi oldu. Zira Erdoğan'a o aşıyı yapan dotorun Vanlı bir doktor olan Doç. Dr. İhsan Ateş olduğu öğrenildi.

O DOKTOR VANLI ÇIKTI!

Erdoğan'a aşıyı yapan isim olan Ankara Şehir Hastanesi Korona ve Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. İhsan Ateş ile salgınla mücadelede büyük başarı sağlayan Ankara Şehir Hastanesi’nin de önemli doktorlarından birisi olarak öne çıktı. Son dönemlerde adından söz ettiren doktorlardan birisi olan Ateş, Van'da doğup büyüyen ve zor şartlarda yetişip başarılı bir kariyere ulaşan isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Editör: TE Bilisim