İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Adem Ergioğuz, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman yapımına başlanan yoğun bakım inşaatında incelemelerde bulundu.

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sünnetçioğlu, VEAH Yoğunbakım inşaatının ilerleme aşamaları konularda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve Hastane İdarecilerinden bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

Müdür Sünnetçioğlu, Sağlık Bakanlığımızın sağlıkta kaliteli hizmetleri kapsamında yaptığı başarılı çalışmalar herkes tarafından görülüp takdir ettiği hizmetlerdir. Van İl sağlık Müdürlüğümüz ve tüm paydaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmek için çalışmalarımız durmadan devam edecektir. Amacımız Van ve bölge halkımıza layık olmaktır dedi.

Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ise, hastanemiz Yönetimi olarak Van Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle çok kısa zamanda birçok birimlerimizi hizmete açarak halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah sırada açacağımız yeni birimlerimizle çalışıyoruz dedi.

Editör: TE Bilisim