ŞEHRİVAN HABER/ NECMETTİN DURSUN- Sağlık Bakanlığının Van'da istihdam edeceği personellerin de isim listeleri belli oldu. İsim listesini videoyu izleyerek veya aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara‘da yapıldı. Kura çekimi saat 09.00 itibarıyla çekilirken il il isim kura sonuçlarında asil-yedek listeler de belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı Van kura sonuçları açıklandı mı, kura saat kaçta açıklanacak? Van'da İŞKUR üzerinden istihdam edilecek 110 sürekli işçinin isim kura sonuçları açıklandı. İşte, asıl ve yedek aday isim listesi sorgulama ekranı…

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Sağlık Bakanlığı Van Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanıyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları canlı yayında belli oluyor. Taşra Teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı kurası il il gerçekleştiriliyor. Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları aynı gün saat 22.00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

10.900 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları canlı yayında belli oluyor. Taşra Teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 10.900 sürekli işçi alımı kurası il il gerçekleştiriliyor. Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır. İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştiriliyor.

26 NİSAN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK İLLER

26 Nisan Çarşamba günü ise Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10.00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

SAĞLIK BAKANLIĞI HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?

4 bin 958 temizlik görevlisi

3 bin 386 güvenlik görevlisi (silahsız)

747 klinik destek elemanı (hastane)

520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Van ve 18 ilde dev operasyon! Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Van ve 18 ilde dev operasyon!

279 elektrikçi

195 inşaat boyacısı

130 marangoz

277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı

258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı

150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı

Editör: Necmettin Dursun