AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, seçim çalışmaları kapsamında Köprüler ve Kasımoğlu mahallelerini ziyaret ederek 1 kasım seçimleri için önemli konularda bilgi paylaşımı yaptı. 


Ak Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, seçim çalışmaları kapsamında merkez Edremit ilçesine bağlı Köprüler Mahallesi ile merkez Tuşba ilçesine bağlı Kasımoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti. “Bu seçim farklı bir seçimdir” diyen AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, “Bu seçim; sıradan bir seçi değildir. Alışılagelen bir seçime de benzemiyor. Bu millettin istikbalini ve bekasını belirleyecek çok önemli bir dönüm noktası olacak bir seçimdir. Bu tam bir memleket meselesidir” dedi.
Gittiği her yerde karşılattığı her vatandaşa mutlaka sandığa gitmelerini tavsiye eden Kaçmaz; her fırsatta vatandaşlardan kendisi ve AK Parti için de oy istemediğini özellikle vurgulayarak vatandaşların; ülkenin sosyal istikrarı için, halkın huzuru ve refahı için oy kullanmalarını, çocuklarının yarınları için, vatanın ve milletin geleceği için oy istediğini dile getiren Kaçmaz, ”Şer odakları; Sayın Cumhurbaşkanımız üzerinde, saray üzerinde Ak Partiye vurmaya çalışmaktalar. Aslında işin özü ne saray ne de Sayın Recep Tayip Erdoğan’dır. Asıl mesele; Türkiye’nin gelişmesini, güçlenmesini ve büyümesini önü kesmektir. Mesele; haçlı zihniyeti ile yerli şer odakların iş birliği yaparak İslam’ın son kalesini düşürerek, ümmet birliğinin sağlamsın önlenmesi meseldir” şeklinde konuştu.


Kaçmaz, “Ülkemizin, geleceğimizin oylamasıdır. Gelin hep beraber bu güzelim güneşin kentini kazanmak için elimizi taşın altına koyalım. Hangi partiye oy verdiğiniz önemli değil. Önemli olan AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıdır. Yatırım kapıların açılması, işsizliğin çözümü, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve özellikle Van ilin başarısını bölgede daha sonrada Türkiye’de en üst seviyeye çıkarmak bizim elimizde olduğunu hepimiz biliyoruz. Başarı istersek olur, çalışırsak olur. Onun için ev ev, ilçe ilçe dolaşmamız lazım. Unutmayın güçlü hükümetler her zaman güçlü reformlar yaparlar. Van’ımızın da ciddi reformlara ihtiyaç var. İster inansınlar ister inanmasınlar AK Parti çok güzel şeyler yaptı. Van için gerçekten yapacaklarımız var, bizim yapacaklarımız hayal ürünü değil. Onların hayal ettiğin AK Parti yaptığını kendilerinde görüyorlar“ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim