Başbakan Erdoğan, belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarına az önce sona erdi. 2 gündür İstanbul İl Başkanlığı'nda devam eden çalışmaları tamamlayan Başbakan Erdoğan'ın kısa bir süre sonra il başkanlığını terketmesi bekleniyor. Partinin Seçim Üst Kurulu'nun il il plaka sırasına göre devam ettirdikleri çalışmalarda artık sona aşamaya geldiği öğrenildi. İlçe belediye başkan adaylarının tamamlandığı alınan haberler arasında.

AÇIKLAMA YOK

Öte yandan edinilen bilgilere göre Başbakan Erdoğan da İl Başkanlığı da bu akşam herhangi bir açıklamada bulunmayacak. Listeleri tamamlayan Erdoğan'ın isimleri yarın veya Salı günü Ankara'dan açıklayabileceği bekleniyor.

TEŞKİLATTA ÇALIŞMALAR 

Alınan bilgiye göre Başbakan teşkilattan ayrılmasına rağmen isimler konusunda son çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Kurul bu gece listelerin tamamını resmileştirerek yarın Ankara'daki MYK'ya sunacak. MYK'ya sunulan listeler onaylandıktan sonra açıklanmaya başlayacak.

İSTANBUL SIZDI VAN DA SIZABİLİR

Toplantı sonra erdikten sonra dakikalar içinde sızan İstanbul listesi diğer listelerin de gecenin ilerleyen saatlerinde sızabileceği ihtimalini güçlendirirken, gece yarısı itibariyle ilk bilgilerin alınabileceği söyleniyor. Şehrivan Gazetesi olarak Van listeleri ile ilgili duyumları dakika dakika okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.


ŞEHRİVAN HABER

Editör: TE Bilisim