Ak Parti’de geçtiğimiz hafta adaylık başvurusu yapan Abdulahat Arvas, seçim çalışmalarına hızlı bir şeklide başlayarak ilçe gezilerine başladı.

 

AK Parti’de 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekilleri bir bir başvurularını yaparken geçtiğimiz hafta başvurusunu gerçekleştiren Abdulahat Arvas, halk ile buluşmaya ilk başlayan isim oldu. Ak Parti’de 14 yıldır hizmet eden önemli isimlerden biri olan ve bir milletvekilliği, bir belediye başkanlığı adaylığı bulunan Arvas, ilçe ziyaretlerine başlayarak yapılacak olan temayül öncesi hızlı bir ziyaret serisine girdi.

 

Aday adaylığı başvurusunu Arvas ailesinin düzenlediği büyük bir organizasyonde üzerinde karar kılınması ile yapan Arvas, siyaset tecrübesini de konuşturarak hemen ilçelerde çalışmaları için kolları sıvadı. Seçim gezilerine ilk olarak Bahçesaray ve Çatak ilçeleri ile başlayan Arvas, burada hem Ak Parti ilçe teşkilatları hem de ilçe halkları ile bir araya geldi.

 

HALKIN İLGİSİ BÜYÜK

Bahçesaray Ak Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı’yı ziyaret ederek ilçe ziyaretlerine başlayan Arvas burada aday adaylığı başvurusu ile ilgili değerlendirmelerde bulunanak partideki isimlerle birlikte istişarelerde bulundu. Arvas’ın ziyaretine bu ailenin önemli mensuplarının da bulunduğu Bahçesaray halkı da büyük ilgi gösterirken, teşkilat ziyareti sonrası halkın da Abdulahat Arvas’a ilgisi büyük oldu. Öte yandan Arvas’ın ikinci ziyareti ise Çatak ilçe başkanı Tahsin Babur’a oldu. Aynı şeklide büyük bir halk ilgisi ve kalabalık eşliğinde Çatak il teşkilatını ziyaret eden Arvas, burada da yaptığı istişareler ile seçim yarışında önemli temaslar gerçekleştirdi.

 

Arvas ilçe ziyaretlerine hafta içi de tüm ilçeleri ziyaret ederek ve halka buluşarak devam edecek.


ŞEHRİVAN HABER - MENDUH ÇALIŞKAN

Editör: TE Bilisim