Esnafı ziyaret edip destek talebinde bulunan HÜDA PAR Van milletvekili adayı Aycan, HÜDA PAR’ın programının, halka ve ülkeye nefes aldıracak nitelikte olduğunu söyledi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında oto sanayi esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Van milletvekili adayı Emre Aycan, 24 Haziran seçimleri için esnaftan destek talebinde bulundu. Esnaf ziyaretinde HÜDA PAR’ın projeleri, vergi, zamlar ve uyuşturucu gibi konular konuşuldu. Türkiye’de son zamanlarda tüm alanlarda zamların olduğunu dile getiren milletvekili adayı Aycan, birilerini suçlayıp işin içinden çıkmanın kolaycılığa kaçmak olduğunu belirtti.

 

Aycan, “Elbette ekonomide yanlış giden bir şeylerin var olduğunun farkındayız. Ama yanlış giden herşey için dışardan birilerini suçlamak kolaycılıktır. Dönüp kendimizi sorgulamamız ve muhasebe yapmamız gerekirken, yanlış giden durumları düzeltmeye gitmemiz gereken yerde, suçlama mantığıyla hareket etmenin izah edilebilir bir tarafı yoktur.” Dedi.

 

Esnafın gönüllerinde taht kurduklarını belirten Aycan, “Esnafımız bizi tanıdıkça bağrına basıyor ve bizi daha çok seviyor. HÜDA PAR artık halkımızın ve esnafımızın gönlünde taht kurmuştur. Biz esnafımıza eli boş giden bir parti değiliz. Biz projelerimizle, programlarımızla halkımıza gidiyoruz. HÜDA PAR’ın programı, halkımıza ve ülkemize nefes aldıracak niteliktedir. Programımız tamamen insan merkezlidir. İnsanı merkeze alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ediyoruz.” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim