ŞEHRİVAN HABER

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim öncesi Ak Parti'de aday adayı hareketliliği sürüyor. Kurum çalışanlarının istifasının bitmesiyle birlikte siyasetçilerin adaylık açıklamaları sürerken bugünün önemli adaylık haberlerinden birisi de İstanbul'dan geldi. Hem AK Parti'de hem HDP'de yeniden kadın kotası uygulanması beklenen kentte, kadın adaylar bir bir adaylıklarını açıklarken Van adına önemli ve güçlü bir isim olan Şule Gökırmak'ın da Van'dan aday adayı olmaya hazırlandığı öğrenildi.

VAN'I HER ALANDA TEMSİL EDİYOR!

Halen Rescate Oteller Zinciri'nin Genel Koordinatörlük görevini yürüten Şule Gökırmak, aktif olarak bir çok kuruluş, dernek ve STK ile Van'ı ulusal ve uluslar arası anlamda tercih ederek ön plana çıkan bir isim olurken, kadın adaylar arasında bilgi birikimi ve deneyimi ile öne çıkan bir isim olarak sivriliyor. 

HAFTAYA BAŞVURU YAPACAK!

Edinilen bilgiye göre haftaya aday adaylığını başvurmak üzere Ak Parti'ye başvuracak olan Şule Gökırmak, mecliste Van'ı temsil etmek için diğer kadın aday adayları ile milletvekilliği için yarışacak.

ŞULE GÖKIRMAK KİMDİR?

Hatice Şule Gökırmak 01.06.1969 yılında Van’da doğdu.Babası Karayollarından emekli,annesi ev hanımı dır. Van’da Türbesi bulunan  Van evliyasından olan Sofu Baba’nın üçüncü kuşak torunudur.

İlk okula Van’da başlayıp babasının memuriyet görevinden dolayı Ankara ve İstanbul’da ve akabinde ortaöğretimini de İstanbul’da  tamamladıktan sonra  İstanbul İnşaat Teknik Yapı Meslek Lisesi’ni bitirdi. Okan Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Bölümü’nde okurken eğitim hayatına ara verip 1988 yıllında Botek  A.Ş’de Designer olarak kariyer hayatına başladı.Edirne-Kınalı Otoyolu projesi Adana-Pozantı Otoyolu Projesi,Bursa-Orhangazi Otoyolu projesi  çizimleri ve halkla ilişkileri pozisyonunda  görev aldı.Botek AŞ.FCIC (Federation of Consultants from Islamic Countries)  üyesi  firma nın ve aynı zamanda  federasyonun tüm organizasyon ve sekretarya işlerini yürüttü. 10 yıllık çalışmasından sonra 1998 yılında yurtiçinde ve yurtdışında enerji,yol,inşaat ve altyapı projeleri yürüten  Makyol A.Ş de Üst Yönetim Kurulu Danışmanı olarak 14 yıl çalıştı.Aynı yıl evlenerek ikiz kızlarını dünyaya getirdi.Akabinde  kendi girişimiyle kurduğu Akaydın İnş.San ve Tic Ltd Şti de genel koordinatör olarak rol aldı. Akay Grup bünyesinde Van’da istihdam yaratma  gayesiyle Gevaş ilçesi sınırları içerisindeki Altınsaç bölgesinde çok büyük bir turizm kompleksinin fizibilite çalışmalarını ve projelendirme süreçlerini yönetti. Van’daki pek çok kamu ve sivil toplum örgütünü koordine ederek ve projenin genel koordinatörü olarak  Dünya’nın en kalabalık kahvaltı sofrasını dünya rekoru kırmasında büyük pay sahibi oldu. Hatice Şule Gökırmak sosyal yönü çok kuvvetli olan kişiliği dolayısıyla  aktif olarak yer aldığı STK lar arasında; Van Turizm Derneği ,Van Vakfı,Van Dernekleri Federasyonu,Van Platformu Yönetim Kurlu Üyeliği, Anadolu Yakası Kızılay Kadın Kolları Yönetim kurulu Üyeliği, Kimsesiz Çocuklar Derneği,İstanbul Kültür ve Sanat Eğitimi, Hayata Bağış Derneği Üyeliği,Beşiktaş Spor Klubü Kongre Üyeliği ve Eksi 36 Derneği  Kurucu Üyeliği,Van Sanayici ve İş Kadınları Derneği Kurucu Üyeliği ,Skal Marmara Genel Sekreterliği mevcut.

Editör: TE Bilisim