Ziyarete gelen heyeti İlçe Başkanı Naif Şabu ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe karşıladı. Tuşba İlçe Başkanlığının tam bir seçim havası içinde olduğunu ifade eden Çiftçi, “Van Büyükşehir olurken iki büyük ilçeden biri olan Tuşba’nın isminin konmasında isim beyanının ben kendim bizzat beyan ettim. İnşallah bu seçimlerde Tuşba ilçemiz büyük bir başarı ile kazanacak ve Tuşba’da bir bayram havası olacak. İnşallah sadece Tuşba değil, 30 Mart seçimlerinde Van’daki tüm belediye başkanlıklarını kazanarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerek ilçelerimizi gerek büyükşehir başkanlığını kazandığımız takdirde, Van inşallah hak ettiği noktaya gelecek ve doğunun incisi olacaktır” dedi.

Çiftci'nin konuşmasının ardından sözü Doç. Dr. Fevzi Özgökçe aldı. Çiftci’nin bu ince ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Özgökçe, “Sayın vekilimiz Fatih Çiftci belediye başkanlığı konusunda ve bürokrasi alanında çok deneyimli bir isimdir, bu yüzden kendilerinden istifade edeceğiz. Belediyecilik anlamında memleketimiz hak ettiği noktada değil. Bugüne kadar gerekli çalışmalar yapılmadı. Ancak bundan sonra inşallah 30 Martta seçimi kazanarak biz memleketimize AK belediyecilikle en güzel hizmetleri getireceğiz” dedi.

Konuşmalardan sonra Milletvekili Fatih Çiftci ve Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu seçim koordinasyon merkezini gezerek görevlilerden bilgi aldı. Daha sonrada ikili seçim bürosundan ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim