Ak Parti Van Milletvekili aday adayı Maşallah Gözel ilçe teşkilatları ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Gözel, Ak Parti Erciş ve Muradiye İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

AK Parti Erciş ve Muradiye ilçe teşkilatlarını ziyaret eden ve sıcak bir şekilde karşılanan Gözel’e, teşkilatlar başarı diledi. Gözel burada yaptığı açıklamada, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek, geleceğimizi aydınlık ufuklara ulaştırmak için, sevgiyle birbirine sarılan, memleket sathında var olan değişkenlikleri kültürel ve tarihi zenginlik olarak değerlendiren, ittifak etmiş millet şuuruna, her zamandan daha fazla ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

‘KARDEŞ KANI DURACAK’

Çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Gözel, “Çözüm sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanacağına, bu kardeş kanının duracağına da gönülden inanıyorum. Çünkü temeli sağlam atılan barış sürecinin mimarları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve MİT eski Müsteşarımız Sayın Hakan Fidan’dır.” Dedi. Görüşme sonrası parti binasından ayrılan Maşallah Gözel’e parti ilçe başkanları ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 

Editör: TE Bilisim