Van’da Başbakan Binalı Yıldırım’ın katıldığı mitingde konuşan 11 yaşındaki Ömer Faruk Danışman, tek isteğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek olduğunu söyledi. 


Van’da Başbakan Binalı Yıldırım’ın katıldığı mitingde konuşan ilkokul 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ömer Faruk Danışman herkesi etkiledi. Miting sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ömer Faruk, “Başbakanımızın özel kalemine konuşmak istediğimi söyledim. O da Başbakan Binalı Yıldırım’a bunu iletti. Başbakanımızın bu isteğimi kabul etmesi üzerine bende platforma çıkıp konuştum. Yıllardır bu konuşmayı yapmak istiyordum. Bence en hayırlı şey buydu. Çok önceden beri bunu istemiştim ama kısmet olmamıştı. Bugüne nasip oldu. İçimden gelerek bunları söyledim" dedi.

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisinin 5 yaşında başladığını anlatan Ömer Faruk, “Yaklaşık 6 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir mitingini dinlediğimde ona olan sevgim başladı. O gün duştan yeni çıkmıştım. Üzerimdeki bornoz ile Cumhurbaşkanımız gibi konuşmaya başladım. Şimdi Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bütün mitinglerini dinlerim. Tek isteğim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek. İnşallah ya o buraya geldiğinde ya da biz oralara gittiğimizde Cumhurbaşkanımızı görmeyi istiyorum. En büyük arzum ilerde Cumhurbaşkanı gibi, Başbakan gibi olmaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim