ŞEHRİVAN HABER: Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı Deva Partisi’nin kuruluşundan itibaren üst kademelerinde yer alan dört Vanlı isim olan Evrim Rızvanoğlu, Kerem Altun, İkram Dinçer, Mehmet Avcı ortak bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada açılış sonracı süreç, Van’daki teşkilatlanma ve partide görev alma ile ilgili değerlendirmeler paylaşılırken, şu ifadelere yer verildi: “Öncelikle, bütün dünyayı, dolayısıyla ülkemizi de etkileyen ve ölümcül sonuçlarıyla hepimizi derinden üzen, Koronavirüs hastalığından (COVID-19) hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.


09.03.2020 tarihinde Sayın Ali Babacan liderliğinde resmi olarak kuruluşunu gerçekleştirmiş olduğumuz (DEVA) *Demokrasi ve Atılım Partisi, Türkiye’de güvene kapı aralayan, çağdaş, yepyeni bir vizyonla vatandaşlarımıza umut ışığı oldu. Bu tarihten yaklaşık 8 ay öncesinde yüzlerle ifade edilen bir ekiple başlatmış olduğumuz çalışmalarımızda, hazırlanan Partimiz Programı” tüm ülkede olduğu gibi, bölgemizle de ilgili yaşanan sorunlara köklü çözümler içermektedir.  Parti Programımızla belirlenen politikaların hassasiyetle takip edildiğini, bölge insanımızın göstermiş oldukları teveccühten fark edebilmekteyiz.” 

“VAN’DAN BİNLERCE BAŞVURU YAPILDI”

Partimizin kuruluşundan itibaren, üye ve teşkilatlarda görev almak isteyen vatandaşlarımızla ilgili resmi olarak yapılmış başvurularda, çok kısa bir süre geçmesine rağmen-Van İlimiz’den binlerle ifade edilebilecek başvuru yapılmış olması bizleri gururlandırmıştır. Partimizin üst kurullarında görev alan kişiler arasında Van’lı 4 kişinin yer alması hem partimiz için hem de memleketimiz için büyük avantajlar sağlayacaktır. Şu ana kadar partimizin Van ve diğer illerinde herhangi bir teşkilatlanması bulunmamaktadır.”

TEŞKİLATTA YER ALMA ÇAĞRISI YAPTILAR

Parti Genel Merkezi’mizin resmi bir açıklaması olmadan, kendilerini görevlendirilmiş kişiler olarak tanıtan hiç kimseye itibar edilmemesini rica ederiz.  Teşkilatlarımızda görev almak isteyen hemşehrilerimizi “devapartisi.org” resmi web adresimizden başvuru yapmaya davet ediyoruz. 27.04.2020 tarihi itibariyle Türkiye geneli 18 bölge’ de çalışma komisyonlarımız oluşmuş ve seri bir şekilde İl ve İlçe teşkilatlarımızın kurulması çalışmalarına başlanmıştır.  Van İlimiz’de ve diğer tüm illerde beklenen teşkilatlarımıza en doğru kişilerin belirleneceğini yapılan başvuruların niteliğine baktıkça çok rahat ifade edebiliyoruz. İlgi ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı Arz ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim