Yazılı açıklamada bulunan Fevzi Doğan, 2014 Yerel Seçimlerinde Edremit İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Hür Dava Partisi'ne adaylık müracaatında bulunduğunu duyurarak, İslami ve insani değerler temelinde kurulan HÜDA PAR ile birlikte Edremit halkına hizmet etmek istediğini söyledi.

 

“PARTİZANLIĞIN, YOLSUZLUĞUN, RÜŞVETİN OLMADIĞI, ŞEFFAF BELEDİYECİLİK”

 

Halka hizmeti hakka hizmet olarak telaki ettiklerini ifade eden Doğan, HÜDA PAR'ın kendisini aday olarak göstermesi ve Edremit halkının da şahsını göreve layık görmesi halinde; partizanlığın, yolsuzluğun, rüşvetin olmadığı, şeffaf bir Belediyecilik anlayışını tesis edeceklerini dile getirdi. Doğan ayrıca “Halk o makamları emanet ettiği şahısların o makamı bir yandaşlık ve partizanlık yeri değil, hakka dayalı adalet çerçevesinde hizmet sunulan bir yer olarak algılanmasını ister. Belediyecilikte dil, din, fikir ve ideolojilere bakılmaksızın herkese eşit şekilde hizmet sunulmalıdır.” dedi

 

“HİZMET, HALKIMIZ İÇİN BİR LÜTUF DEĞİL AKSİNE ASLİ BİR HAKKIDIR”

 

Doğan, "Rakiplerimizden bizi ayıran en önemli farkımız ise belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacağımız taahhüdüdür. Şuna inanıyoruz ki belediyecilik hizmeti, halkımız için bir lütuf değil aksine halkımızın asli bir hakkıdır. Bu bilinçle halkımızın hak ettiği ve layık olduğu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de dini, dili, mezhebi, meşrebi ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun ayırım yapmaksızın halkımızın her kesimine hizmet edeceğiz. Rabbim bu adaylık başvurusunu gerek şahsım ve gerekse halkımız hakkında hayırlı kılsın ve hayırlı olanı nasip etsin. Bizler seçilsek de seçilmesek de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi. 

Editör: TE Bilisim