Parti çalışmalarını anlatan Doğan seçimleri kazanmaları halinde şabaniye mahallesine güzel hizmetlerde bulunulacağını ifade etti. Şabaniye mahallesinin Van’ın en eski mahallerinden olduğunu belirten Doğan “inşallah Şabaniye Mahallesini Van’ın en gözde mahallerinden birisi yapacağız” dedi. Şabaniye Mahallesi Muhtarı Çetin Bilir ‘’bizi ziyaret etmeniz sebebiyle memnun kaldık, mahallemiz gerçekten hizmet görmemiştir, bizlerde mahallenin gelişmesi için sorunların giderilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi. Ziyaret parti programının sunulmasıyla sona erdi.

BİR ZİYARETTE ŞABANİYE ESNAFINA

Hür Dava Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan ve beraberindeki heyet Şabaniye mahalle esnafını ziyaret etti.

Esnafın sıcak ilgi gösterdiği Doğan halkın temel değerleri ile birlikte hizmet edeceklerini, belediye çalışmalarında yolsuzluğa, rüşvete, yandaşlığa, asla izin vermeyeceklerini ifade etti. Doğan, “Halkın malına Beyt-ül Mal gibi sahip çıkacaklarına, kazanacakları belediyelerin kapılarına ‘Rüşvet Alanda Verende Mel’undur’ hadislerini yazacaklarını” söyledi. Van’ın Büyükşehir olması ile gelişebilmek amacıyla büyük bir fırsat yakaladığını belirtti. Doğanın ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade eden mahalle esnafı “bizlerde eşit hizmet istiyoruz özellikle şabaniye mahallesinde yeşil alan ve park yok, Edremit ilçemizin büyük mahallerinden birisi olmasına rağmen sosyal etkinlik alanlarımız yok” dediler. Ziyaretler sıcak sohbetler ve karşılıklı bilgi alışverişinin ardından son buldu.

HÜDA-PAR SARAY ADAYIDA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Hür Dava Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Kasım Keklik ve beraberindeki heyet, Aday tanıtım çalışması kapsamında esnafı tek tek ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisine mazhar olduklarını belirten Keklik, “yeni bir partiyiz ama yeni bir yapı değiliz, yıllardır İslami sivil toplum kuruluşlarıyla zaten hizmet etme noktasında halkımızla iç içeydik. Halkımızın isteği inancının da gereği olan rüşvetsiz, tarafsız, adil, dürüst ve gerçek bir belediyecilik hizmetidir. İnşallah bu güne kadar yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacaktır” dedi. Ziyaret ettikleri esnaflar ise, Hür Dava Partisini televizyonlardan ve bugüne kadar yaptıkları çeşitli faaliyetlerden tanıdıklarını, girdikleri bu yoldan sapmamaları halinde muzaffer olacaklarını belirtti. Hüda Par’ın ilçelerine hayırlara getirmesi temennilerinde bulunan Esnaf, bugüne kadar gördükleri belediyecilik anlayışından memnun olmadıklarını Hizmeti İnşallah Hüda Par ile görmek istediklerini ifade ettiler. Ziyaret güzel bir sohbet ortamında ve istişareler ile sona erdi. 

Editör: TE Bilisim