ŞEHRİVAN HABER: 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Edremit ilçe Belediye başkan adayı İsmail Say, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Edremit Belediye başkan adayı İsmail Say, seçim ziyaretleri çerçevesinde Edremit ilçesine bağlı Erenkent Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Say, vatandaşlara hitap etti. Say, "Büyüklerimizin tecrübesi ile gençlerimizin enerjisini Edremit için birleştireceğiz. İşsizlik, alt yapı, ulaşım gibi ana ve temel konuları kısa sürede çözüme kavuşturacağız" dedi.

SAY: EDREMİT HALKININ HAK ETTİĞİ HİZMETLER GELECEK

Say, Edremit halkının yarınları adına tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet, önce memleket diyerek, gönül belediyeciliği ile yola çıktıklarının altını çizdi. Say, Edremit'te değişim zamanının geldiğini yeni bir yüz, yeni bir heyecan ve yeni bir ufukla ilçemizin geleceği adına yola çıktıklarını ve en güzel şekilde de sonuca ulaşacaklarını ifade ederek, "Edremit halkının hak ettiği hizmetler gelecek. İktidarımızın gücü arkamızda ve biz iktidarımızdan bu sözü aldık" dedi.

"HALKIMIZ BİZE GÜVENSİN"


Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Say, “Halkımızın şahsımıza ve partimize olan teveccühünün çok yüksek olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda halkımızın taleplerini ve isteklerini almaya çalışıyoruz. Güçlü bir Edremit Belediyesi için halkımıza güven veriyoruz. Vatandaşlarımız bize güvensin. Ekibimizle, meclis üyelerimizle Edremit ilçemizi hak ettiği değeri katacağız.” dedi.

SAY: HALKIMIZA TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ

Edremit’in yarınları adına tevazu, samimiyet, gayret ve gönül belediyeciliği ile yola çıktıklarının altını çizen Say, “Biz tevazu sahibi olacağız, hiçbir Edremitli vatandaşımıza tepeden bakmayacağız. Samimi olacağız, halkımızın duygularıyla, umutlarıyla oynamayacağız. Van'ın turizm beldesi olan Edremit ilçemizi hak ettiği en güzel hizmetleri getirmek için hiç durmadan çalışacağımıza halkımız inansın. Çünkü biz inandık ve bu yola çıktık. Belediyecilik gönül işidir, gönüllere girme işidir. Gönüllere girmek, halkımızın hayır duasını almak bizim için en büyük mutluluktur. Bunu da başaracağımızdan halkımız emin olsun.” diye ifade etti.

"HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞECEĞİZ"

Halkımızın teveccühü ile seçileceğine inandığını ifade eden Say, “Halkımız, 31 Mart akşamı seçildiğimizde bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağımıza emin olsunlar. Biz kimseyi ayırmayız. Kimseye farklı gözle bakmayız. Halkımızla bütünleşip güçlü olacağız ve bunu başarmak için gayret edeceğiz. Yeni bir yüz, yeni bir heyecan ve yeni bir ufukla Edremit ilçemizin geleceği adına yola çıktık. En güzel şekilde de sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Gençliğimizin verdiği enerjiyle, halkımızın teveccühüyle ve iktidarımızdan aldığımız güçle hak ettiği hizmeti vereceğiz. diye konuştu.

Editör: TE Bilisim