AK Parti Erciş Belediye Meclis Üyesi Emrah Yağar, 7 Haziran genel seçimlerde Van milletvekili aday adayı olmak üzere encümenlik görevinden istifa etti. Emrah Yağar, 10 Şubat tarihinden geçerli olmak üzere Belediye Meclis üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Yağar, istifa dilekçesini Erciş Belediye Başkanlığı’na sunduğunu, istifasının Belediye Başkanlığı tarafından kabul edildiğini belirtti.

 

İstifasının ardından açıklamalarda bulunan Emrah Yağar; “Allah nasip ederse milletvekili olursam ilimizdeki tüm belediyelerimize parti gözetmeksizin tüm desteğimi sunacağımı ve memleketin kalkınması için her türlü desteği getireceğim. AK Parti’den aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ayrıca AK Parti’den vekil adayı olmasam bile vekillik verilecek aday adayı ile canla ve başla çalışacağım.” Sözlerine yer verdi. Milletvekili olması durumunda yapacağı icraatlardan da bahseden Yağar şu sözlere yer verdi: “ilçemizin olmazsa olmazı, yapılması planlanıpta bir türlü yapılamayan kentsel dönüşüm projesi, depremden bu zamana kadar ertelenen Vergi terkini, İşkur işçilerinin problemi, TOKİ aidatlarının ertelenmesi veya yeniden yapılandırılması, çözüm süreci, yatırımların hareket kazanması gibi ilimizin bekleyen sorunları var. Sorunların çözümü, yeni hizmetler ve Van’ın kalkınması için aday adayı olmaya karar verdim.”

 

‘NEDEN Mİ AK PARTİDEN ADAYIM’

2002 yılından beri Ak Parti’nin saflarında tüm sülalemizle yer aldık ve 42 kardeş olan ailemizle Ak Parti camiasının bir neferi olarak hizmet ettik. Siyaseti doğru bir lider ve doğru bir partide yapmak için on üç yılda girdiği bütün seçimleri açık ara kazanması bu hareketin millet nezdinde ne kadar kabul gördüğünün ispatı olduğu için. Ülkeme, memleketim, Van’a ve tüm ilçelerine milletvekili olarak en iyi Ak Parti’de hizmet edeceğime inandığım için. Dünya hızla yeniden şekilleniyorken AK Parti’nin ülkemizi ve milletimizi daha yüksek seviyelere çıkaracağına inandığım için. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki dava arkadaşlarının başlatmış olduğu Ak Parti hareketi kendilerine düzenlenen her türlü komplo ve darbelere rağmen yılmayarak bu kutlu uyanışı gerçekleştirip çözüm süreci ve açılımlarla ülkemizdeki kardeş kavgasını durdurduğu için. Ak Parti’nin siyaset anlayışının merkezinde yer alan “HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR” sloganından yola çıkarak bu göreve layık görülmem halinde, meclis kapısını halka kapatmadan, sırtımı halka dönmeden, içinizden biri olarak, halk ile istişare halinde bu hizmet sevdamızı artık daha somut adımlarla yapmanın zamanı geldi.

Editör: TE Bilisim