30 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi vatandaş ile buluşmaya devam eden Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Fetullah Erbaş; “Bu böyle gitmez. Uyarıyorum! Ya Saadeti tercih edeceksiniz veya sıkıntılara mahkûm olacaksınız!” diyerek vatandaşa Saadet Partisi’ne oy kullanma çağrısında bulunan Erbaş, “Van’ını çok seven insan Saadeti desteklemekten başka çaresi yoktur. Kimse harakiri yapmasın!” dedi.

ERBAŞ; “ELİNİ SIKTIĞIMIZ HER VATANDAŞ BELEDİYE VE İKTİDARDAN DERT YANIYOR”

Erbaş: “Saadet Partisi farkı ile Van Büyükşehir belediyesi örnek belediyelerden olacak Bizim belediyecilik anlayışımızda şeffaflık, adalet ve hesap verme var. Hakkı üstün tutarak, halkımızın yanında olmaya ve dürüst belediyecilik anlayışını Van’a uygulamaya geliyoruz. Gece gündüz demeden milletimize gerçekleri anlatmaya devam ediyoruz. Gerçekleri eğip bükmeden söyleyen tek partiyiz. Geçmişi pürüzsüz olan bir belediyecilik tarihimiz var. İnşallah yaşanabilir Van’ı beraber inşa edeceğiz. Erbakan hocamız döneminde milletimiz bir refah içindeydi. O zaman partimizin adı Refah Partisi idi ve refah getirmiştik. Şimdi partimizin ismi Saadet, milletimize huzur ve Saadet getireceğiz. Şu an Van esnafının durumunun pek de iyi olmadığı piyasanın durgun olduğunu söylenenlerden anlıyoruz. Elini sıktığımız her vatandaşımızın belediyeden ve hükümetten yakındığını görüyoruz.

“ÇARE BELLİDİR, HARAKİRİ YAPMAYIN!”

Bu böyle gitmez, çare bellidir. Ya insanlarımız Saadeti tercih edecekler veyahut bu sıkıntılara mahkûm olacaklar. Vatandaşımız AKP veya BDP’ye mecbur ediliyor. İnsanlarımızın aklıselim düşünmesi engelleniyor. AKP gelecek diye BDP, BDP gelecek diye AKP desteklenmeye çalışılıyor. Bu şekilde halkımızın gözünde kasıtlı olarak Saadet Partisi bitirilmeye çalışılıyor. Bırakın bu anlayışları özünüze yani Milli Görüşü dönün diyoruz. Van’ını çok seven insan Saadeti desteklemekten başka çaresi yoktur. Kimse harakiri yapmasın.” Diye konuştu. (Şehrivan)

Editör: TE Bilisim