Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret eden Erbaş, ara ara kaldırımda vatandaşlarla da tokalaşarak muhabbet etti. Esnafın dertlerini dinleyen Erbaş, “Bu günlerde ortaya atılan bir takım söylentilerle Saadet Partisinin seçim çalışmaları ile alakalı yalan yanlış söylemlerle spekülasyon oluşturulmaktadır. Bu tür çirkin söylemler kesinlikle yalandır. Saadet Partisi Elhamdulillah tüm teşkilatları ile dim dik ayakta ve başta Büyükşehir olmak üzere, tüm İlçelerde de adaylarıyla seçime girecektir. Halkımız, partimizi insanların gözünde küçültmek için ortaya atılan bu tür söylemlere inanmayacaktır. İnşallah bizler 31 Mart sabahı belediyeleri kazanacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz ve gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Çünkü halkımız biliyor ki belediyecilik Milli Görüş’ün işidir.” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİKTE KENDİNİ ISPATLAMIŞTIR”

Esnaf gezilerine devam eden Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, Tuşba Belediye Başkan Adayı İhsan DARGIN ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mevlüt GÜNDÜZ halkın yoğun teveccühüyle karşılaşıyorlar. Edremit ilçesinde Chp, Akp ve Bdp seçim bürolarını ziyaret eden Erbaş ve Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan adayı İslam DEMİR sıkılmadık tek el bırakmayacaklarını belirtti.

Saadet Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş Hizmetlerde sekiz temel nokta olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Birincisi hizmet yapmak için yola çıkmak, ikincisi iyi niyet,  üçüncüsü işin gereğini yapmak, dördüncüsü ehil olmak, beşincisi dürüst olmak, altıncısı inançlı olmak, yedincisi memleket sevdalısı olmak, sekizincisi ırkçılık ve ayrımcılık yapmamak. Bu temel noktalar baz alınırsa hizmet yürür. Milli Görüş kadroları bu sekiz unsurun hepsine sahiptir. Bu nedenle belediyelerde efsane hizmetler yaparak kendisini ıspatlamıştır. Her şey bir oyla başlar, her şey bir insanla başlar. Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediyesini aldığın da ne göreceksiniz?  Milli Görüşün efsanevi hizmetlerini Van’da görecek ve yaşayacaksınız. Gençliğe ve yatırıma yönelik faaliyetlere ağırlık vereceklerini ifade eden Erbaş kuracakları 'istihdam merkezleri' ile Van'da bir tek işsiz kalmayana kadar çalışacaklarını vurguladı. İstihdam merkezlerinin organize sanayiler, işçi bulma kurumu ve diğer resmi kurumlarla irtibatlı bir şekilde çalışacağını kaydeden Fethullah ERBAŞ halkın tek kuruşunun bile israf edilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim