Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz" toplantısında açıklamalarda bulundu.

16 Nisan'da yapılacak referanduma değinen Erdoğan, "16 Nisan'da 15 Temmuz'un bedeli ödetilecektir. Referandum Kürt kardeşlerimin de sınavıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Büyük milletlerin imtihanı da çetin olur. Ciddi kararlar, büyük bedeller ödemeyi gerektirir. Biz, Anadolu'nun kapılarını açtığımız 1071'de, çok büyük bir karar verdik. Aynı şekilde 1453 yılında, İstanbul'u fethettiğimizde yine böyle bir karar verdik. Birileri, 1453 yılında İstanbul'u kaybetmenin acısını, yüzyıllardır unutamadı. Birileri, Balkanlar'a, Kuzey Afrika'ya, Akdeniz'e, Karadeniz'e damgamızı vurmamızın kızgınlığından bir türlü kurtulamadı. Asırlardır bu cennet toprakları kaybetmenin üzüntüsüyle yaşıyorlar. Bunun bedelini de milletimize ödetmek istiyorlar.

Bir tarafta iman, inanç, aşk var, öbür tarafta imansız olarak ellerindeki bütün o modern imkanlarla, F16'larla, tanklarla, silahlarla kendi vatandaşının üzerine yürüyenler vardı. Kim galip geldi F16'lara kul olanlar değil, Allah'a kul olanlar galip geldi. Pensilvanya'dan talimat alanlar değil, aklını kiraya verenler değil, Hakk'a kul olanlar galip geldi.

"KILIÇDAROĞLU NEREDE?"

Tankların üzerine yürüyenler burada Kılıçdaroğlu nerede? Bu ülkede Nene Hatunlar bitmez, Nene Hatunlar bitmediği sürece bu ülkeye Allah'ın izniyle kimse ket vuramaz.

"REFERANDUM KÜRT KARDEŞLERİMİN DE SINAVI"

16 Nisan'da 15 Temmuz'un bedeli ödetilecektir. Referandum Kürt kardeşlerimin de sınavıdır. 20 ayda 10 binden fazla terörist etkisiz hale getirilmiştir."

Editör: TE Bilisim