Eş Başkan adayları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan Erciş Belediyesine giderek AK Partili Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Belediye Garajı, Park Bahçe Müdürlüğünü ve Mezbahane personeli ile görüşerek bilgi aldı. İlk olarak Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu'nu makamında ziyaret eden Keskin ve Çağan, depremden sonra yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek halkın mağdur edildiğini söyledi. Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ise, depremden bu yana ne esnafın ne de halkın mağdur edilmediğini, aksine birçok hizmetin hayata geçirildiğini söyledi.

BDP Erciş Belediye Eş Başkan adayları Keskin ve Çağan Erciş Belediyesi Başkanı Zülfikar Arapoğlu’nun ardından belediye personelini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. BDP Erciş Belediye Eş Başkan adayı Diba Keskin, Belediye personeline hitaben yaptığı konuşmada siyasi partilerin BDP üzerinde oynadıkları oyunlara ve korku propagandalarına itibar etmemeleri gerektiğini belirterek, “Bizlerin kimseyle kişisel bir sorunu yok ve olamazda. Belediye bir ekip işidir çalışanlarıyla bizde bu ekibi çalışanlarla sağlayacağız ve huzur içerisinde çalışacağız. Kimsenin korkusu olmasın. Herkes işini doğru şekilde yaptıktan sonra kimse kimseye karışamaz’’ dedi.

Keskin’den sonra söz alan Abdurrahman Çağan ise, “Biz demokratik katılımcı ve özgürlükçü bir belediye olacağız. Kimsenin bizden korkmasına gerek yok. Söylemlere ve yalanlara ve iftiralara itibar etmeyiniz. Bunlar birer oyundur. Sistem kazanacağımızı bildiği için halkın arasına bu şekilde korku salmaktadır.” Diye konuştu. Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hikmet Cengiz’le görüşerek bilgi alan Keskin ve Çağan daha sonra mezbahane çalışanları ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Eş Başkan adayları Belediye ziyaretinin ardından Salihiye Mahallesi, Beyazıt Mahallesi ve Kadirasker Köyünde düzenlenen toplantılara katıldı. 

Editör: TE Bilisim