AK Parti Van Büyükşehir Adayı Osman Nuri Gülaçar, beraberinde AK Parti Van Milletvekilleri Gülşen Orhan, Fatih Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve partililerle esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, talep ve temennileriyle birlikte yerel seçimlere ilişkin görüşlerini dinledi. İlk olarak Van Sanayi Sitesi’ni Abdullah Aras ve partili üyelerle dolaşan Gülaçar, daha sonra Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan işyerlerini Gülşen Orhan ve Fatih Çiftçi ile birlikte sağlı sollu gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Uğradığı her işyerinde hayırlı olsun dileklerini de kabul eden Gülaçar, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

GÜLAÇAR: SÜRECE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Vatandaşlarla da görüşen Gülaçar, esnafın bir çoğu ile çözüm süreci ve yapılması gereken hizmetler konusunda sohbetler gerçekleştirdi. Van’ın hak ettiği hizmete kavuşmasına az kaldığını ifade eden Gülaçar, Başbakan Erdoğan ve AK Parti hükümetinin yıllardır verdiği mücadele sonucunda Türkiye’de toplumun giderek birbirine yakınlaştığını kaydetti. Vatandaşlarını ayırmadan herkesi eşit bir şekilde kucaklayan, herkesi dinleyen, kardeşlik ekseninde yaklaşan ve bu doğrultuda hizmet eden bir liderin ve bir yönetimin olduğunu söyleyen Gülaçar, “Yaklaşık 11 yıldan bu yana demokratik, ekonomik ve sosyal yönden atılan adımlara bakıldığında çözüm için yeterli ve güçlü bir altyapı oluşmuştur. Son olarak çözüm süreci ile birlikte Türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor. Hepimizin buna sahip çıkması gerekmektedir. İnsanımızın geleceği, çocuklarımızın geleceği için buna dört elle sarılması gerekiyor. Aksi halde bunun hesabını hiç birimiz veremeyiz. Bir yıldır çözüm süreci ile başlayan süreç kapsamında ülkemizde bir huzur bir güven ortamı oluşmuş durumda. Hepimiz bundan dolayı Allah’a şükrediyoruz” dedi.

Esnaflar ve vatandaşlar ise, şu anki tablodan ve gidişattan son derece memnun olduklarını, sürecin herkesin yüzünü güldürecek bir netice ile sona ereceğine inandıklarını dile getirerek desteklediklerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim