Ak Parti Van Milletvekili Adayı Av. Nahide Hakan 7 Haziran seçimlerine dair değerlendirmesinde; “Sandıklardan demokrasinin çıkması isimlerin çıkmasından çok daha önemli ve kıymetlidir. Biz halkın kararına saygı duyuyoruz. Umarım ki sürecin sonunda kazanan Van olur. İstikrarın partisi olan AK Parti’nin birinci çıktığı seçim sonuçları umarım ki Türkiye’ye hizmete dönüşecek bir meclis ile vuku bulur.” Dedi.

 

Ak Parti’nin Van 3’üncü sıra adayı Av. Nahide Hakan önceki gün gerçekleştirilen seçimlerin ardından değerlendirmelerde bulundu. HDP’nin 7 milletvekili çıkarmasıyla meclise gidemeyen Hakan, yaptığı bir açıklama ile hem partisine hem de halka teşekkür etti. Seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Hakan, AK Parti ile istikrarın devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Hakan; “Bilindiği gibi AK Parti’nin Van ve özelde Bahçesaray, Gevaş, Çatak adayı olarak uzun bir süredir seçim çalışmalarını yürüttük. Partimizin bize temsiliyet yolunda verdiği görev ile halkımız ile buluştuk, kucaklaştık ve onların desteğini istedik. Bir demokrasi şenliği umuduyla kapı kapı dolaştığımız halkımız ile çok güzel diyaloglar ve muhabbetler kurduk. Ömür boyu unutulmayacak kadar güzel anılara şahitlik ettiysek de mecliste halkımızın temsilcisi olmadık. Ama önemli olan bizim ismimizin değil bu kente gerçekten hizmet edeceklerin temsiliyeti kazanmış olmasıdır. Bizim yerimize bugün başka partiden başka arkadaşlarımız yine ‘Van’ adıyla Ankara’ya gidecek. Seçmenin oyuna da sandıktan çıkan demokrasiye de saygımız sonsuzdur. İnşallah Van hakettiği hizmetleri almaya devam eder ve iyi bir şeklide temsil edilir.”

 

AK PARTİ İSTİKRARI SÜRMELİ

“Partimin beni aday göstermesi benim için onur olmakla birlikte oldukça önemli de bir görevdi. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yaptım. Halka Nahide Hakan’ın meclise gitmesi gerektiğini değil AK Parti ile istikrarın sürmesi gerektiğini anlattım. 13 yılda yeni bir Türkiye yaratan AK Parti’nin bu süreci nihayete erdirmesi gerektiğini anlattık. Takdiri de yine halka bıraktık. Yüzde 41 civarında oy alan AK Parti Van’da olmasa da Türkiye genelinde yine birinci parti olmuştur. AK Parti ile başlayan tüm değişim ve dönüşümlerin devam etmesi için AK Parti’nin bir kez daha hükümeti kurması gereklidir. İnşallah partimizi birinci olarak gönderen halkımızın bu iradesi doğru hamleler ile istikrarın sürmesinden yana olacaktır. Bu ülkeni ve bu bölgenin hala AK Parti’ye çok ihtiyacı var. Sayın Erdoğan’ın büyük mücadeleler ile bu noktaya getirdiği dava inanıyorum ki önümüzdeki süreçte yine şahlanarak devam edecektir. Bir kez daha seçimlerin halkımıza hayırlı olmasını diler halkımıza, seçim boyunca yanımızda yer alan dostlarımıza, basın emekçilerimize ve hemşerilerimize teşekkürü borç bilirim.”


ŞEHRİVAN ÖZEL - VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim