AK Parti’nin Van milletvekili adayı Av. Nahide Hakan adayı olduğu Çatak, Bahçesaray ve Gevaş ilçelerinde aralıksız bir seçim çalışması yürütürken seçmenlerle tek tek görüşüyor. 7 Haziran seçimleri için kapı kapı gezen Hakan, bölgede huzurun sağlanması için çözüm sürecine sahip çıkmanın ve AK Parti’nin bu süreci nihayete erdirmesi gerektiğinin altını çizerken halk buluşmalarında; “Çözüm süreci AK Parti hükümetinin buradaki en büyük yatırım. Van bölgenin merkezi olacak inşallah. Ama bunun için bizim toplumsal huzuru sağlamamız şart. Bunun yolu da süreci nihayete erdirmekten geçiyor. Bugüne kadar süreci el üstünde tutarak getiren AK Parti bu süreci nihayete erdirecek olan en önemli iradedir. Biz sadece partiye değil huzura ve barışa da oy vereceğiz.” Dedi.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARANI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Van Milletvekili adayı Nahide Hakan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde çalışmalarını sürdüren Hakan, seçmenlerle bir araya gelmeye devam ederken AK Parti’nin bu seçimden galip çıkması konusunda mücadele veriyor. İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Hakan, bir taraftan ilçe ve köylerde toplu buluşmalarda yer alırken kimi zaman da kapı kapı dolaşıp seçmenle buluşuyor.

 

“BU SÜRECİ BİTİRMEK BOYNUMUZUN BORCU”

Seçmene her seferinde çözüm sürecinin önemini anlatan Hakan, “Bu süreç bizim en büyük yatırımımız. Sürecin bugüne gelmesinde büyük bedeller ödendi. Sayın Cumhurbaşkanımız yıllardır büyük fedakarlıklar ile buraya getirdi süreci. Şimdi AK Parti’nin omuzlarında yine bu süreci bitirme çalışmaları devam ediyor. Bize Sayın Erdoğan’ın emaneti olan çözüm sürecini başarıya ulaştırmak da bizim boynumuzun görevi. Çok önemli görevlere talip olduk ve şimdi sizlerden bu anlamda destek istiyoruz. Barış ve huzur ortamını sağladığımızda biz en büyük yatırımı yapmış olacağız. İşte o zaman daha güzel günleri, büyük Türkiye’yi daha rahat konuşacağız.” Dedi.


ŞEHRİVAN HABER - ERDAL ERBAŞ

Editör: TE Bilisim