AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Faruk Alpaslan, “7 Haziran seçimlerinde adaylık sırasına bakmadan; aşiret, etnik, kültürel, inanç ve siyasi ideoloji ayırımı yapmadan, halkımıza ve ülkemize daha iyi hizmet edebilmek için çalıştım” dedi.

 

Hak’tan ve halka hizmetten yana olan onurlu duruşunu, sivil toplum kuruluşlarında ve siyasette sürdürmenin gururunu yaşadığını belirten AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Faruk Alpaslan, “7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de yer verilmesi halinde, AK Parti teşkilatımızın ve halkımızın güvenine layık olacak çalışmaları hakkıyla yapmak istiyorum” dedi.

 

ALPASLAN: DAVA DUYGUSU İLE ÇALIŞTIM

4. sıra aday olmasına rağmen 1. sıraymış gibi çok aktif ve güçlü bir seçim çalışması yürüttüğünü belirten Faruk Alpaslan, “Aday adaylığı döneminde başlattığım siyasi çalışmalarımı, adaylığım döneminde de SKM tarafından yapılan programlar çerçevesinde yürüttüm. Özellikle çalışma bölgesi olarak verilen Çatak, Gürpınar, Başkale, Edremit, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde esnaf ve köy ziyaretleri yaptım, ev toplantılarına katıldım, sivil toplum örgütlerini ziyaret edip, hatırlı kişiler ile görüştüm. Muhtarlar başta olmak üzere çeşitli gruplar ile yapılan toplantılara katıldım. Van’ın tüm ilçelerinden gelen toplantı, görüşme ve ziyaret davetlerine katılarak yoğun bir seçim çalışması yaptım” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM MECRALARDA GÜÇLÜ BİR TANITIM KAMPANYASI YAPTIM”

Seçilip seçilmeme hesabı yapmadan verilen görevi sorumluluk olarak kabul edip 600 bin lira bütçeli bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirten Faruk Alpaslan, “Seçim kampanyası sırasında ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları eksiksiz yapmaya büyük özen gösterdim. Çünkü aday gösterilerek halkı temsil etme sorumluluğu verilmişti. Hem kampanya süresince hem de devamında temsil etme görevimi hakkı ile yerine getirmem gerekiyordu. AK Parti teşkilatımızın ve halkımızın güvenine layık olmaya çalıştım. Giydirilmiş 5 seçim arabası ile Van merkez ve ilçelerinde sesli, afişli ve broşürlü propaganda faaliyetleri yürüttüm. Tüm medya mecralarında reklâmlarımız yer aldı. Sosyal medya başta olmak üzere, ulusal ve yerel gazete, radyo, televizyon ve internet haber sitelerinde gündeme dair, Van ve Vanlıyı ilgilendiren konularda yaptığım açıklamalar, verdiğim röportajlar ve seçim çalışmaları ile ilgili haberlerde yer aldım. Televizyon ve radyo programlarına katıldım, profesyonel bir ekip kurarak kapsamlı bir seçim kampanyası yürüttüm” diye konuştu.

 

“TEŞKİLATLARLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞTIM”

İl kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere ilçe teşkilatlarına destek olduğunu söyleyen Faruk Alpaslan, “Teşkilatlarımızın seçim çalışmaları kapsamında talep ettiği araç gereç, malzeme ve faaliyet giderlerini de karşıladım. İlçelerde yapılan toplu seçim çalışmalarına katılan ekiplerin ulaşım ve yemek ihtiyaçlarının giderilmesine destek verdim” dedi.

 

ALPASLAN: HALKIMIZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Sivil toplum kuruluşları başkanlıkları dönemindeki duruşu, aktif ve kapsamlı seçim çalışmaları nedeniyle HDP tarafından hedef gösterilerek karalamak için aleyhinde propaganda yapıldığını belirten Faruk Alpasan, “Van’ın Başkale ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında uğradığım saldırılara ve aldığım tehditlere rağmen geri adım atmadan dik duruşumu güçlü bir şekilde sürdürerek seçim çalışmalarına devam ettim. Tehdit edilmeme rağmen HDP seçim bürolarını da ziyaret ettim. Seçim çalışmaları süresince AK Parti teşkilatı ve milletvekili adayları arasında özgüvenim ile heyecan ve enerji kaynağı oldum. Açık sözlü ve özü sözü bir, baskılara boyun eğmeyen özgüvenli duruşum ve dürüst siyaset anlayışım nedeniyle seçim çalışmalarım sırasında birçok köy ve mahalleden yoğun bir görüşme ve toplantı talebi ile halkımız büyük ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim