Bahçesaray esnafını tek tek ziyaret eden HÜDA PAR heyetine esnafı seçim bürolarının açılışına davet etti. HÜDA PAR belediye başkan adaylarına büyük teveccüh gösteren Bahçesaray esnafı ise adaylara ikramda bulundu. Esnafın sıkıntı ve sorunlarını can kulağıyla dinleyen Hür Dava Partisi Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, müşterilerle ve halkla hasbihal etti. Esnafın tamamını gezen Yavuz, esnafla ve halkla Kürtçe konuşarak hal hatırlarını sordu. Esnafın yoğun teveccüh gösterdiği HÜDA PAR heyeti, seçim bürosu açılışı için esnafı birebir davet etti.

“BELEDİYE MALI YETİM MALI GİBİDİR”

Secim bürosu açılışını gerçekleştiren Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Allah’tan korkan siyasetçinin halkın malına göz dikmeyeceğini ifade ederek, “Mahşerde milyonlarca-trilyonlarca insanın önünde Allah’a hesap vereceğini bilen bir belediye başkan adayıyla huzurunuzdayız. Böyle bir başkan, belediyenin malını yiyemez, çünkü belediyenin malı yetim malı gibidir. Yetim malını yiyen karnında ateşle haşr olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“SADECE HAKKIN RIZASINI KAZANMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

Yavuz konuşmasının devamında, Dertlerinin makam mevki olmadığını vurgulayarak, “Allah şahid olsun ki bizler bu yola mevki ve makam elde etmek için girişmedik. Bizler, sadece hakkın rızasını kazanmak için bu yola çıktık. Çirkefleştirilmiş siyasi düşünce ve algıları ortadan kaldırmak için bu yola koyulduk. Siyasetin yalansız, dedikodusuz, iftirasız da olabileceğini göstermek için bu yola koyulduk. Çünkü referansımız İslam’dır” İfadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim