7 Haziranda 25.dönemde de aday adayı olan İş adamı Mehmet Fesih Hançınar, 26. dönem AK Parti Van Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Van’da doğmuş büyümüş ilin inşaası ve barışın kardeşliğin devamı için “ideolojilerimizi gerekirse bir kenara bırakıp ve memleketimizin geleceğini düşünmek zorundayız diyen” AK Parti Van Milletvekili aday adayı Mehmet Fesih Hançınar, Van’ı, düşünmek zorunda olduklarını, ellerinden gelen tüm gayreti sonuna kadar kullanmak istiyorum ifadelerini kullandı. AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih Hançınar, “Allah izin verirse teşkilatlarla bir araya geldiğimizde, yapılacak olan tüm toplantılarda ülkemizin, çalışanların ve Van’ın sorunlarını konuşacağız” dedi.


“UZLAŞI VE HOŞGÖRÜNÜN İFADESİ OLACAĞIZ "

Van’da siyasetin korku ve istismar politikaları üzerinden yapılması adeta kaygı vericidir diyen AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih Hançınar, "Kentimizi bu yapıdan kurtarmamız gerekiyor. Göreve başladığım anda Van’da uzlaşı ve hoşgörü siyasetini hakim kılmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şehrimizin potansiyeli AK Parti'nin dinamizmiyle buluşarak kayıp yıllar hızla telafi edilecektir” dedi.


" HER ZAMAN ULAŞABİLECEĞİNİZ BİRİYİM”

Hançınar, "2004’den bu yana siyasetin içindeyim. İzmir’de Has Parti ilçe başkanlığı görevi icra ettiğim dönemde, her zaman ulaşılabilen ve elimden geldiği kadar da üyelerimizin dertlerine derman olmak için, çalışan bir siyaset adamı oldum. Allah bize milleti temsil etme görevi nasip ederse, yine aynı şekilde Ankara’da ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde da her zaman ulaşabileceğiniz bir vekiliniz olacağız” dedi.


“ TÜM PROJELERİM VAN İÇİN”

Van’ın çok şeyi hak eden bir memleket olduğunu ifade eden Hançınar, “Van’ın ekonomisi, turizmi, eğitimi ve her alanda yapılaması gereken birçok projelerimiz var. Halkımızın geçim kaynağı sınır ticareti, tarım ve hayvancılıktır. Van’ın üretime ihtiyacı var. Van’ın güvene huzura ihtiyacı var. Van bu dönem iyi bir tercih yaparak geleceğini güven altına alabilir. Nasip olursa kazanırsak aklımızda ki bütün projeleri Van için harcayacağız” dedi.


Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih Hançınar Kimdir?


1985 Van Muradiye doğumlu Çaldıran’da ikamet etmekte olan M. Fesih Hançınar, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 10 kardeşli bir ailenin 4’ncü ferdi olan Mehmet Fesih Hançınar evli ve bir çocuk babasıdır. İş adamı olan Mehmet Fesih Hançınar, Hevidi aşiretine mensubu Mukuri aşiretin yeğeni ve bulunduğu bölgede diğer aşiretlerle doğrudan ya da dolaylı olarak akrabalığı olan Limancılık ve müteahhitlik hizmetleri işi yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim