Büyükşehir Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, siyaseti yeniden tanımlamak, Toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak toplumu sistemle değil, sistemi toplumun değerleriyle uyumlu hale getirmek için yola çıktıklarını belirtti. Maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşmaya dur demek için çalıştıklarını dile getirdi. Belediyelerde sadece maddi çalışmalarla değil manevi çalışmalarla da toplumu yeniden ihya edeceklerini söyledi. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz,3 Mega Projemiz var; “Halka İhanet Etmeyeceğiz, Halka Yalan söylemeyeceğiz ve Halkın Malını yemeyeceğiz” eğer bu üç proje gerçekleşmezse diğer projelerin hiç biri zaten gerçekleşemeyeceğini dile getirdi. Belediye konusunda kadrolarımız ve projelerimiz var daha önce STK’lar bazından yoğun hizmetlerimiz oldu, belediyeler vasıtası ile halkımıza büyük bir hizmeti sunacağız inşallah. Partimizin oy pusulasında birinci sırada olması ise Rabbimizin bize olan bir lütfudur şeklinde ifade etti.

Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan; Partimizin İslami ve İnsani bir parti olduğunu, İslam’ı referans aldığını belirtti. Tasan; rüşvetsiz, tarafsız ve adil bir belediyecilik anlayışı içeresinde belediyeleri yöneteceklerini söyledi. Mahalle sakinleri ise “kendilerine değer veren adil davranacak bir partiye ihtiyaçları olduğunu ve Hür Dava Partisinin de bu ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda gördüklerini söyleyerek heyeti hayır duaları ile uğurladılar.

OĞUZ’DAN BİR ZİYARETTE GEVAŞ’A

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Gevaş Belediye Başkan Adayı Fetullah Botan ve beraberlerindeki heyet ile ziyaretlerine devam ediyor. Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Gevaş Belediye Başkan Adayı Fetullah Botan ve beraberindeki partililer Gevaş ilçesine bağlı Aydınocak, Balaban, Kuşluk, Timar köy sakinleriyle bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen heyet, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretleri ile ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Oğuz, ziyaretler sırasında halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade ederek şöyle konuştu: ''Hür Dava Partisi olarak halkımızın bu sıcak ve samimi karşılamaları bizleri memnun etti. Biz Parti olarak halkımızın beklediği bir partiyiz. Yıllar yılı halkımız temiz, dürüst ve güvenebilecekleri siyasi bir partiyi bekliyordu. Müslüman halkın değerlerine sahip çıkacak, onları İslam kardeşliğinde buluşturacak, vahdet ve huzuru getirebilecek bir parti bekliyordu. İşte biz Hüda Par olarak Müslüman halkımızın bu beklentilerini gerçekleştirebilecek bir partiyiz. Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen önümüzdeki yerel seçimlerde halkımızın özlemini duyduğu bir belediyecilik anlayışıyla inşallah halkımızla kucaklaşacağız dedi.

Gevaş halkının kendilerinden büyük beklentisi olduğunu söyleyen Oğuz, "Gezdiğimiz her evde, ziyaret ettiğimiz her esnafta, konuştuğumuz her fertle biz bunu görüyoruz. Halk artık adil insanlar tarafından adalet ile yönetilmeyi istiyor. Bizler de bu adaletle yönetmeyi halkımıza vaat ettiğimiz için halkın bizden beklentisi vardır. İnşallah Hüda Par’ın belediyecilik anlayışıyla halkımız maddi ve manevi olarak feraha kavuşacaktır'' dedi.
Gevaş Belediye Başkan Adayı Fetullah Botan ise “Hür Dava Partisinin İslami ve İnsani bir yönetim için halkın ümidi olduğunu, Hüda Par’ın; Rüşvetsiz, Tarafsız, Adil, Dürüst ve Gerçek bir belediyecilik anlayışı taşıdığını belirtti. Botan, "Bu halkımıza hak yolda hizmet etmek hepimizin görevidir, bu görevi yapmak için hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.
Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Mehdi Oğuz, heyet adına Gevaş Halkına teveccühlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra heyet Gevaş’tan ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim