OĞUZ: TEMEL DEĞERLERİMİZ, İSLAMİ VE İNSANİ DEĞERLERDİR

Halkın tarafından karşılanan başkan adayları, halkımızın temel hak ve hürriyetleri hususunda hassas olduklarını, vazgeçmeyecekleri temel değerlerin İslami ve insani değerler olduğunu anlattıklarını dile getirdiler. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında Devetaş, Karavil, Gönderme, Gümüştepe, Köprü, Güllüçimen köylerinde kanaat önderleri ve aileleri ziyaret ederek aday tanıtımını birebir yaptıklarını dile getirdi. Köy ziyaretlerinde heyet adına söz alan Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz; Hür Dava Partisinin İyiliği emretmeyi ve kötülükten sakındırmayı kendisine gaye ve hedef edindiğini belirtti. Kendilerinin de bu gaye ve hedefler çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını, hak yolda halkımıza hizmeti hakka hizmet olarak gördüklerini söyledi. Gezdikleri köylerde de 3 mega projelerinin olduğunu söyleyen Oğuz, üç önemli proje uygulanırsa diğerleri kolaylıkla uygulanır. O üç projemiz de şudur: 1-Allah’ın izniyle halkımıza yalan söylemeyeceğiz, 2-Halkımızın malını yemeyeceğiz, 3- Bu halka ihanet etmeyeceğiz.

BİLİCİ: HİZMETİ HALKINA AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ

Hür Dava Partisi Muradiye Belediye Başkan Adayı Kazım Bilici; Muradiye’yi ve Muradiye halkını iyi tanıdığını 2007-2010 yılları arasında Muradiye devlet hastanesinde hastane müdürü olarak hizmet ettiğini belirtti. Hastane müdürü iken Muradiye’ye sağlıkta büyük katkılarının olduğunu belirten Bilici, bu hizmetin daha fazlası seçimi kazandıktan sonra olacağını söyledi. Belediyeyi almaları halinde inançlı kadroların Muradiye de çok güzel çalışacağını hak, adalet ve gerçek hizmet noktasında taviz vermeyeceklerini, halkın ayağına hak etmiş olduğu hizmeti götüreceklerini söyledi. Belediyelerin hizmet yerleri olduğu partizanlığın ve tarafgirliğin olmaması gerektiğini, Hz. Ömer'in adaletini Muradiye’de inşallah tesis etmek üzere çalıştıklarını söyledi. Muradiye’de yaklaşık 9 aylık bir çalışmalarının olduğunu, ilçenin bütün köy ve mahallelerini gezip broşürleri ev ev dağıttıklarını belirtti. Seçim çalışmalarını ev ev gezerek her ferde anlattıklarını buna karşılık beklentinin üzerinde bir teveccüh gördüklerini anlatan Bilici, Muradiye için iddialı olduklarını, 30 Mart'a Allah'ın izni ile Muradiye’de Hür Dava Partisinin hür kadrolarının görevi devir alması için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledikten sonra köylülerden dua ve destekte bulunmalarını istedi.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Mehdi Oğuz, heyet adına Muradiye Halkına misafirperverliklerinden ve yoğun teveccühlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra heyet Muradiye’den ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim