Muradiye ve Çaldıran ilçe esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Van milletvekili adayı Saygın, her bir adaylarının hizmet ehli insanlar olduğunu söyledi.

 

HÜDA PAR Van milletvekili adayları Avukat Rasim Saygın, Faruk Tasan, Ahmet Bağ, beraberlerindeki kalabalık heyetle Muradiye ve Çaldıran ilçe esnafını ziyaret etti.

 

Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen milletvekili adayları, 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundular.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Avukat Rasim Saygın, ‘Önce insan öncelik adalet’ sloganıyla halka hizmet etmeye aday olduklarını söyledi.

 

Ziyarette halkın yoğun teveccühü ile karşılandıklarını belirten Saygın, “Kapı kapı dolaşıp halka kendimizi anlatacağız. HÜDA PAR’ın farkını herkes fark edecektir inşallah. İlçe esnaflarımızın dertlerini, sorunlarını dinledik. Bölgemizin sahipsiz olduğunun kanaatindeyiz. Gerekli hizmetler verilmemiş. Layık oldukları yerde değil. Önce insan öncelik adalet sloganıyla halkımıza hizmet etmeye adayız. Her bir adayımız hizmet ehli insanlardır.” dedi.

 

“KENTİMİZİ EN LAYIK ŞEKİLDE TEMSİL ETME DERDİNDEYİZ”

 

Her platformda kentin sorunlarını dile getirdiklerini ifade eden Saygın, “Van’ın sorun ve sıkıntılarını, sesimizin ulaşabileceği her alana ulaştırdık, ulaştırmaya devam edeceğiz. Kentimizi en layık bir şekilde temsil etme derdindeyiz. Halkımızın sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz.” diye konuştu.

 

 

HÜDA PAR VAN ADAYLARINDAN İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİ

 

Van’ın ilçe ve köylerini ziyaret eden HÜDA PAR Van milletvekili adayları, bölge halkının yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirttiler.


HÜDA PAR Van 27’ncidönem milletvekili adayı Avukat Rasim Saygın, beraberindeki heyetle Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Aydın Ocak (Şetvan) köyü ve Gevaş’ın Balaban Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.


Mahalle sakinleriyle sıcak diyalog kuran Saygın,bölge halkının HÜDA PAR ile büyük fırsatı yakaladıklarını, bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. 


Balaban Mahallesinde esnafları ziyaret eden Saygın, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek talebinde bulundu.


“HÜDA PAR DOĞU VE BATI ARASINDAKİ DENGEYİ SAĞLAYAN DENKLEMDİR”


HÜDA PAR Van milletvekili adayı Emre Aycan ise Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Yumrutepe ve Özkaynak Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek destek talebinde bulundu. 


Ziyarette yaptığı konuşmada Aycan, “HÜDA PAR adil bir düzen ve nizam ile bu halkı temsil etmeye adaydır. HÜDA PAR, halkımızın değerleriyle barışık olan, ötekileştirmeden siyaset yapan, doğu ve batı arasındaki dengeyi sağlayan bir denklemdir” dedi.

 

Editör: TE Bilisim