AK Parti’nin Van’daki güçlü aday adaylarından birisi olan Av. Memet Yıldız ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği ilçelerde büyük bir ilgi ile karşılanan Yıldız, son olarak Gürpınar, Gevaş, Edremit, İpekyolu ilçelerini ziyaret edip aynı zamanda ilçe halkıyla buluştu.

 

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Memet Yıldız, aday adaylığı ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği dört ilçede teşkilat başkanları ile bir araya geldi. Sırasıyla Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş ve yönetimini, Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem ve yönetimini, Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu ve yönetimini, İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve yönetimini ziyaret etti. Yıldız buradaki ziyaretlerinde büyük bir ilgi ile karşılanırken teşkilatın ve yönetiminin ilgisine de teşekkür etti.

 

YILDIZ: SİZLERE ARKAMIZI DÖNMEYECEĞİZ

Teşkilat ziyaretlerinde Van’da son yıllarda yaşanan sıkıntıların irdelenmesi anlamında çalışacaklarını vurgulayan Yıldız; “AK Parti ile birlikte inşallah Van’ımız da yeni bir döneme girecek. Son yıllarda yaşanan tüm sıkıntıları biz AK Parti’yi daha çok güçlendirerek aşacağız hayırlısı ile. Ama bunun için önce bizim sizlerle güçlenmemiz ardından partimize omuz vermemiz gerekiyor. İnşallah bu anlamda vekil adayı ve milletvekili olduğumuzda da hiçbir zaman size sırtının dönenlerden olmayacağız. Teşkilatların AK Parti’nin 12 yıllık mücadelesindeki yerini hiçbir zaman unutmayacağız. Bizim 2023 hedefine ulaşan AK Parti’de Van’ı en gözde illerden biri olarak kalkındırmaya ihtiyacımız var. Bunu da beraber başaracağız.” Dedi.

 

“AK PARTİ’YE TEMSİLİYETİ VERELİM”

 Van’ın gerek anayasanın değişmesi gerek başkanlık sürece geçişteki kritik illerden biri olduğuna da vurgu yapan Yıldız; “Van öyle sıradan bir il değil. Van’ın coğrafik konumu da stratejik önemi de siyasi duruşu da AK Parti için büyük bir önem arzediyor. Ankara bölgesel anlamda da genel anlamda da Van’ı hep farklı tutuyor. Ha keza kurucu genel başkanımız Erdoğan da, şimdiki başbakanımız Davutoğlu da bu geleneği sürdürüyor. O halde biz bu bölgesel kalkınmanın yeniden şekilleneceği 2023’e kadar yeni bir Türkiye’nin şekilleneceği süreçte AK Parti hükümetine bir kez daha kuruluşunda verdiğimiz o desteği verelim. Çünkü Van’ın AK Parti’ye ihtiyacı var. Hem bu seçimde hem de önümüzdeki yerel seçimde AK Parti’ye güven oyumuzu verelim ki bölgesel kalkınma da cazibe merkezi olabilecek potansiyeldik Van istediğini de hakettiğini de alabilsin.” Dedi.

 

Yıldız, ilçelerde büyük bir ilgi ile karşılanırken, ilçe ziyaretlerinde halk ile buluşup vatandaşlarla da hasbihal etmeyi ihmal etmedi.


ŞEHRİVAN HABER – ERDAL ERBAŞ

 

Editör: TE Bilisim