ŞEHRİVAN HABER – HAKİM İNALÖZ

 

Ak Parti’nin teşkilatlardaki en emektar ismi olarak AK Parti Van Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Hekim Karabıyık, bu halkı en iyi bilen isimlerden birisi olduğuna vurgu yaparak, “Biz yakından tanıdığımız bu halkın temsiliyetini de en iyi şekilde yaparız.” Dedi.

 

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Hekim Karabıyık gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Teşkilatlarda yıllardır önemli temaslarda bulunduğuna değinerek milletvekili aday adaylığını açıklamadan önce tüm bu temasları göz önünde bulundurarak yola çıktığını söyleyen Karabıyık, halkın en iyi bildiği isimlerden birisi olduğuna da vurgu yaptı. Karabıyık; “Hayırlısı ile önemli ve yükü zor bir görev altına girdik. Tabi biz teşkilatçılığı iyi bildiğimiz, bu partiye emek vererek hizmet etmenin herşeyini bildiğimiz için yeterli birikimi aldığımız için yola çıktık.” Dedi.

 

“HİZMETLERİMİ TECRÜBEYE DÖNÜŞTÜRECEĞİM”

Bu partide çalmadığım kapı, ziyaret etmediğim aile kalmadı. Hem temsil ettiğim kentin güneyindeki ilçelerin oyları hem de 12 yıl boyunca şerefimle görev yaptığım partimde bir şekilde bir araya geldiğim vatandaşlardan dolayı bu halkta adımın tanınırlığı noktasında iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum. 12 yıllık pati görevimde sadece ünvanı taşıyarak oturmadım. Partinin kuruluşundan sonraki süreçte de, depremden sonra da bu kentin yüzbinlerce insanı ile bire bir iletişim kurduk. Bu kadar görüşme, konuşmadan sonra bu halkın sorunlarına bilmemek, hakim olmamak olur mu? İşte biz halkın sorunlarını biliyoruz. Sadece masa başında konuşulanları değin bu halkın sorunlarını temelden biliyoruz. O yüzden bu ülkede çığır açan AK Parti’de bu kadar tecrübeyi kentime hizmete dönüştürmek istiyorum. Bu partiye gerçekten hizmet verdim ve şimdi bu hizmetlerimi farklı bir şeklide hizmete dönüştürmek istiyorum.” Dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim