Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Avukat Savaş Nurullah KIYLIK: iki ay boyunca Belediye Başkan Adayımız İsmail SAY, Belediye Meclis Üyelerimiz, Edremit İlçe Teşkilatımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte ahenkle yek vücut olarak olağanüstü çalışmalar gerçekleştirdik. Kampanya sürecimiz boyunca her sabah 09.00 – 23.00 arası 17 grup ve 200 kişilik ekibimizle her an sahada olduk. Sırasıyla broşür, proje kitapçığı ve vatandaşa mektup dağıtımları ile üç defa tüm Edremit halkımızın kapısını çaldık, gönüllerine dokunduk. Yaklaşık 180 mahalle toplantısı gerçekleştirdik. Üye ziyaretleri kapsamında 11.000 üyemizi telefon ile aradık. İlçemizin kanaat önderleri, muhtarlarımız ve din adamlarımızla birkaç kez toplantı düzenledik. Aşure ikramlı 5 büyük halk buluşması bir büyük miting gerçekleştirdik. Farklı mahallelerimizde açmış olduğumuz 5 seçim ofisimiz vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile doldu taştı. Her gün bir okulun tüm sandık görevlilerimizi ilçe binamızda eğitime tabi tuttuk. Bu gün de hukukçularımız, Bina sorumlularımız, sandık yönetim kurulu üyelerimiz ve müşahitlerimizle bir araya geldik. Teşkilat olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik. Pazar günü de sandıklarımızı mükemmel bir şekilde koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 

Üç gün evvel Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, muhteşem Van Mitingi sonrası havaalanına giderken merkez seçim ofisimizi ziyaret ederek çayımızı içtiler. Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN “Edremit ile ilgili iyi haberler alıyorum.” dedi. Bu ifadeleri bizim için büyük bir onurdur ve motivasyonumuzu, kazanma arzumuzu artırmıştır. 

Pazar günü gerçekleştirilecek 31 Mart Yerel Seçimlerinde Edremitli hemşerilerimizin iradesini hizmetten ve memleketin refahından yana kullanacaklarından eminim. 31 Mart Pazar günü Edremit, İsmail SAY diyecek, Edremit Necdet Takva diyecek. Edremit Ak Belediyecilik diyecek inşallah. 

Edremit’i Kazanacağız ve Edremit Kazanacak.

Editör: TE Bilisim