AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı encümen adayları ile birlikte yemekte bir araya geldi. Van Şişli Öğretmen Evi’nde teşkilatın verdiği yemeğe AK Parti İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, AK Parti İpekyolu ilçe belediye başkan adayı Abdulmenaf Keyifli, İpekyolu ilçe yönetimi ve encümen adayları katıldı. Yemekte konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, adaylığın nasip olduğunu ve seçilmeyen arkadaşların seçilmediklerinde dolayı küsmemelerini istediklerini belirtti.

KUŞAN: NASİP DEĞİLSE OLMAZ

Yemekten önce bir açılış konuşması yapan İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “Aday arkadaşlarımıza yer verilmez ise kesinlikle darılmasınlar” dedi. Kuşan, “Malumunuzu İpekyolu teşkilatı kurulduğunda bu yana tüm aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte toplantılarda ve yemeklerde bir araya geldik. Adaylık daha önce söylediğimiz gibi yine tekrar ediyoruz, adaylık bazılarına nasip olur bazılarına ise nasip olmaz. Seçilmeyen arkadaşlarımızdan belediye başkan adayıymış gibi çalışmalarını ve bu uğurda fedakârlık yapmalarını istiyoruz. Aday olan arkadaşımız için de şu söze yer vermek istiyoruz; Allah en hayırlısını bizlere nasip etsin. Biz her zaman bu duayı ediyorduk, Allah’ım bize en hayırlısını nasip et diye bundan sonra da bu duamızı yine yapıyoruz. Ama bu bize nasip olmadığı zaman bizler morallerimizi bozuyoruz. Buda ya kendimiz kandırmak ya da Allah’a olan inancımızın tam olmadığı anlamına geliyor” dedi.

KUŞAN: ZAFERE ULAŞACAĞIZ

Bizim amacımız bir yere gelmek değil, davamızı savunmak ve zafere ulaştırmaktır diyen Kuşan şöyle devam etti: “Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki başımıza ne gelirse gelsin, biz bunun Allah’tan geldiğini hiçbir zaman unutmayacağız ve bu uğurda yolumuza devam edeceğiz. Ben teşkilatta gençlik kollarımda olduğum zamanlardan sonra yaşım dolduktan sonra birkaç yıl dışarda kaldık. Daha sonrasında il yönetimine başvurularımız oldu, ancak nasip olmadı. Allah şahit ki hiçbir zaman küsmedik ve gittik müşahitlik yaptık ve gittik sandık başkanlığı yaptık. Bizim bir amacımız var ve AK Partiyi bu doğrultuda zafere ulaştıracağız. Bu konuda başkan unvanına, yönetici unvanına ihtiyacımız yok. Sadece üyelik yapıp bu uğurda çalışmamız bizlere ve partimize yetmektedir. Bizim diğer partilerden farkımız budur. Biz AK Parti olarak bu işimize dava gözü ile bakmazsak o zaman kendimize karşıda kusurlarımız var demektir” dedi.


Önder ALTINAL - Şehrivan

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu köşe yazısı/haberin tüm hakları Şehrivan Gazetesi'ne aittir. Bu içeriğin kaynak gösterilmeden yayınlanamaz, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin/yazının bir bölümü aktif link verilerek kullanılabilir.

Editör: TE Bilisim