YYÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Muzaffer Ateş istifa ederek AK Parti'den Van Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

 

Yrd. Doç Dr. yaptığı açıklamada Van’da AK Parti milletvekilli aday adayı olacağı için istifa ettiğini söyledi. Ateş açıklamasında, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimine Van’da AK Parti milletvekilli aday adayı olduğum için, YYÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi görevimden istifa ettim.” sözlerine yer verdi.

 

“VAN İÇİN SİNERJİ YARATMAK İSTİYORUM”

Özgeçmişini ve neden aday olduğunu açıklayana Ateş şu ifadeleri kulandı: “Van İmam Hatip Lisesi (Orta), Ankara Gazi Lisesi, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldum. Yüzüncü Yıl Üniversite’nde Yüksek Lisans ve Doktora yaptım. YYÜ Teknokent'in kurucusuyum. Van'a 'Vangölü Enerji Üniversitesi' kurma önerim var. Son 42 yıldan beri Van merkezde yaşıyorum. 14.05.2002 tarihinde AK Partiye üye oldum. Üniversitelilerle, gençlerle ve halkla müthiş bir diyalogum var. Partimin başarısı ve Van'ın gelişmesi için sinerji yaratmak istiyorum. Partimin çalışmalarına ve kongrelerine aktif olarak katılıyorum. Siyaset akademisi ile ilgili iki adet sertifikam var. Hakkın, Partimin ve Vanlıların hizmetinde olacağım. Çözüm sürecine ivme kazandırmaya çalışacağım. Aday adaylığımı partime ve Vanlılara hayırlı olmasını diliyorum.”


ŞEHRİVAN HABER – MENDUH ÇALIŞKAN

Editör: TE Bilisim