AK Parti’nin Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Arif Öndil, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra bir dizi yeni ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Gökçek’ten projeleri ile ilgili onay ve destek sözü olan Öndil’in diğer bir durağı Başken Platformu oldu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Van Edremit aday adaylarından Arif Öndil, Ankara'da bir dizi ziyaretler de bulundu. Van Edremit belediye başkan aday adayı Arif Öndil, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret ettikten sonra Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt’u makamın da ziyaret etti.  Platform ziyaretine Bütün Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkanı’na aynı zamanda VANDER Başkanı İdris Ortakaya eşlik etti.

 

Başkent Patformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt platform çalışmaları ve misyonları hakkında Arif Öndili bilgilendirdi. Kurt; “Misyonumuzu, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’  ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ olarak özetleyebiliriz. Başkent Platformu olarak bizler; insanlar arasında dinsel, dilsel, ırksal, mezhepsel ve siyasal görüş ayrımı yapmaksızın, dünya insanlarının tümünü kucaklayan, Türk ve dünya insanlarının huzurlu, mutlu ve barış içerisinde

refah ile yaşayacağı bir dünya oluşturulması için, çok yönlü çalışmalar yürüten sivil bir inisiyatifiz. İnsanlık tarihi boyunca medeniyetlerin ve dinlerin buluşma noktası

olan Anadolu topraklarındaki insanlar, farklılıklarına rağmen kendilerini

ülkelerinin büyük zenginliği olarak kabul etmiş ve uyum içinde, bir arada yaşamayı başarmıştır. Fakat son yıllarda içerden ve dışarıdan şer odakların senaryoları ve tezgahları neticesinde dökülen kanlar neticesinde analar ağlamış, ciğerlerimizin dağlanmıştır. Biz inanıyoruz ki; mutlu bireylerden mutlu aileler, mutlu ailelerden mutlu toplumlar, mutlu toplumlardan mutlu devletler, mutlu devletlerden mutlu bir dünya oluşur.” Dedi.

 

ÖNDİL: POLİTİKAMIZ BAŞBAKANIMIZIN SİYASETİ ÜZERİNE OLACAK


Arif Öndil Başkent Platformu Genel Başkanına neden adalet ve kalkınma partisinden aday adayı olduğunu şu sözlerle ifade etti; “Sayın Başbakanımız son 10 yılda ülkemizde birçok alanda devrim gerçekleştirdi. En son Diyarbakır ziyaretinde barış ve kardeşliğe yapmış olduğu adımları bizleri ve dost düşman herkes gördü. Benim adaylığım Sayın Başbakanımızın ortaya koyduğu politikalar ve siyaset üzerine olacaktır. Sizler sivil toplum kuruluşu olarak çok güzel hayırlı işler yapıyorsunuz; Ülkemizin gelişim ve dönüşümüne katkıda bulunuyorsunuz. Hepsinden önemlisi ülkemizi, bölgemizin ve dünyanın ihtiyacı olan, barış ve kardeşliğe hizmet ediyorsunuz. Bizlerde siyasette sizlerin bu güzel düşüncelerine katkı sağlamak ve hayat bulması için hizmete talibiz.” Dedi.


Veysel İZGİ/Şehrivan

 

Editör: TE Bilisim