AK Parti’nin Edremit Adayı Arif Öndil, adaylıkların açıklanmasına kısa bir süre çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretlerinden birisini Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO)’ına yapan Öndil, Başkan Takva ile görüşürek adaylık ve projelerinden bahsetti.

Ak Parti’nin Edremit Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan 14 aday adayından birisi olan Arif Öndil, seçim çalışmaları kapsamında VANTSO Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen adaylıklardan önce Takva’yı makamında ziyaret eden Öndil, yapacağı çalışmalar ve hazırladığı projeleri Takva ile paylaştı. Takva’dan adaylık verilmesi halinde şimdiden destek isteyen Öndil, Edremit için hazırladığı projeleri Takva ile paylaşarak; “Ak Parti’ye gönül vermiş ve uzun yıllardır AK Parti çatısı altında siyset yapmış bir Edremitli olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Edremit’e hizmet etmek istiyorum. Van’ın Büyükşehir olması ile birlikte her biri ayrı bir önem kazanan ilçelerin artık hakkettiği hizmeti ve desteği alması gerekiyor. İşte bu yüzden biz de doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet için kolları sıvadık. Başvurumuzu ve elimizden geleni yaptık şimdi görevin bize verilmesini bekliyoruz. Allah’ın izni ile görev verilmesi halinde büyük bir sorumluluğun altına gireceğimizi de biliyoruz. Bu yüzden de bu sorumluluğa hazırız. Uzun zamandır projelerimizi hazırlıyoruz ve çalışmalara start vermek için hazırız.”

“HER KESİMDEN DESTEK ALACAĞIZ”

Gerek projelerinde gerekse de çalışmalarında toplumun her kesiminden destek alacağını ve en iyi hizmeti yapmak için çalınabilecek tüm kapıları çalacağını söyleyen Öndil ayrıca; “Biz Edremit’e ve Van’a yararlı olabilecek tüm çalışmalar için sizin gibi kent adına söz sahibi insanları ziyaret edip desteklerini alacağız. Bu anlamda VANTSO’nun da Van’daki önemi ve yeri büyüktür. Sadece VANTSO ile sınırlı kalmayıp karar ve fikir mercilerinin tamamının Van’ın geleceğinde büyük rolü olacak. Biz şimdiden ziyaretler yapıp niyetimizi iletiyoruz. Umarım bu yolda çalışmaya başlayınca da somut projeler üzerinde uzun uzadıya konuşup istişareler yapacağız. Ama benim öncelikli niyetim Edremit’e hem sahil hem de çevre yolunu kazandırmak. Ardından da trafik sorunun çözülmesi ve Edremit-Van-Kampus güzerganıda metro ulaşımından oluşan bir master planım var. Sonrasında ise düşündüğümüz nice projeler. Bu anlamda desteklerinize de talibiz” dedi.

TAKVA; “MEMLEKETE HİZMET EDEN KAZANSIN”

Öte yandan Öndil’e adaylık ve seçim yarışında başarılar dileyen Necdet Takva ise, Öndil’e adaylığından dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunarak aday gösterilmesi halinde kendileri ile paylaşılabilecek her türlü konuda istişare etmeye hazır olduklarını söyledi. Takva ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Umarız ki tüm partiler bu anlamda memlekete ciddi anlamda hizmet edecek adaylar ile yola çıkarlar. Hem büyükşehirde hem de ilçelerde hizmet edenin kazanmasını temenni ettiğimiz bir seçim bekliyoruz. Bu anlamda Edremit sizinle kazanacaksa, kazanan siz olun. Kim bu memlekette bir çivi çakacaksa ya da bir sorunun çözümü için uğraşacaksa biz yanındayız” şeklinde konuştu.


Erdal ERBAŞ - Şehrivan 

Editör: TE Bilisim