ŞEHRİVAN HABER: HDP Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, sandık başına giderek oyunu kullandı.

31 Mart yerel seçimler için sandık başına giden vatandaş oy kullanmaya başladı. Van’da yaklaşık 652 bin 878 seçmenin oy kullanacağı, oy kullanma işlemi devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, sabah saatlerinde oyunu kullandı. Özgökçe, İpekyolu İlçesi’ne bağlı Kazım Karabekir Lisesi’nde oyunu kullanırken, Avcı ise, Edremit İlçesi’ne bağlı Hilmi Irak İlköğretim okulunda oyunu kullandı.

AVCI: HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Mustafa Avcı, “Bugün bu sandıklarda halkın iradesi bir kez daha tecelli edecek ve kazanan halkımız olacak. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

ÖZGÖKÇE: BARIŞA KARDEŞLİĞE VESİLE OLSUN

Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Bedia Özgökçe ise, “Barışa, kardeşliğe, adalete vesile olsun. Bütün kadınlar, bütün çocuklar için oyumu kullanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” diye belirtti.

Editör: TE Bilisim