Tuşba ilçesinde yer alan 59 köy temsilcileri ile bir araya geldiği Yaklaşık 400 kişi katılımı ile gerçekleşen eğitim seminerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Tuşba İlçe Belediye Başkan Aday Adayları katılımda bulundu. Seminer AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu’nun selamlama konuşması ile başladı.

ŞABU: TEŞKİLAT, BİR MAKİNENİN DİŞLERİNE BENZER

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu: “Teşkilatlar çok önemlidir. Bir makinenin dişlileri, bir zincirin halkaları gibidir. Tek bir halkası koparsa o zincir hiçbir işe yaramaz. Adaletli bir seçim için sandık üyelerine çok iş düşüyor ve bu vazifenin önemli bir görev olduğunu unutmamalıyız” diye konuştu.

www.sehrivangazetesi.com

ARAS: HEPİMİZE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Daha sonra söz hakkı alan AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras şöyle devam etti: “Tuşba İlçemizin bu çalışmaları sadece Tuşba İlçemiz için değil Van’ımız için bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Hepinize çok iş düştüğünün farkındayım. Seçimlere kadar birçok baskı ile karşı karşıya kalacağız daha önce bunların örneklerini yaşadık. Adnan Menderes’i astılar Turgut Özal’ı zehirlediler amaDünya Lideri Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı bu duruma düşürmeyeceğiz. Bütün baskılara rağmen dimdik duracağız yılmayacağız. İşte bunun için bir oyun bile çok önemi vardır. Oylara sahip çıkacak olanlarda sizlersiniz.”

www.sehrivangazetesi.com

ÖZGÖKÇE: TUŞBA BİR KÖY GİBİDİR

Son olarak söz alan AK Parti Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Özgökçe oldu. Özgökçe ise şu sözlere yer verdi: “Tuşba İlçemiz bir köy gibidir. Tabiri caizse çamur ve çöplük içindeyiz. Bizim halkımız bunu hak etmiyor. Tuşba Belediyesini kazanarak Tuşba’yı yatırımlar ile bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Gençlerimize yeni istihdam alanları sağlayarak, AK Parti belediyeciliği ile modern bir hizmetle buluşacak. Bu hizmetleri halkımıza sunmamız için, halkımızı bu köy kent hayatından modern hayata geçirmemiz için Tuşba Belediyesini almamız gerek bu nedenle her bir oyun bizim için çok önemi var. Bu alanda işler siz değerli AK Partililere düşüyor. AK partiye gönül verip bu vazifeyi üstlendiğiniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim.”
Özgökçe’nin konuşmasından sonra düzenlenen yemeğe geçildi. 

Editör: TE Bilisim