Van’da seçim çalışmalarını hızla bir şekilde sürdüren AK Parti Aday adayı Zafer Şahin’d STK’lara ziyaretler. Birçok STK’yı ziyaret eden Şahin birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

İlk olarak Küresinniler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimini ziyaret eden Zafer Şahin, buradan karşılıklı dilek ve temenniler ile ayrıldı. Ardından Türkiye Emekliler Derneği Van Şubesine geçti. Burada Zafer Şahin'i kapıda karşılayan, başkan yardımcısı Ali İhsan Akdeniz ile bir süre sohbet ettikten sonra yine karşılıklı iyi niyet ve temennilerde bulunarak ayrıldılar. AK Partili Aday adayının üçüncü durağı ise, KOOP-İş sendikası Van Şube Başkanlığı oldu. Şube başkanı Ayhan Özbek'i makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Şahin'in dördüncü durağı ise Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muhittin Yıldızbaş oldu. Burada Yıldızbaş sanayi esnafının sıkıntılarından bahsederken, genç aday adayı ise çözüm sözü verdi. Şahin ve beraberindekiler ziyaretin ardından fotoğraf çektirip ayrıldılar.

 

ÇÖZÜM SÖZÜ VERDİ

Şahin ziyaretlerinin sonunda Memur-Sen Van Şube Başkanlığı ve Yol-İş Sendikası 1.Nolu Şube Başkanlığına geçti. Şube Başkanı M. Salih Çalımlı, genel sekreter Maşallah Çaçan ve Mali sekreter Medeni Güngör ile bir süre sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. Ak Partinin genç aday adayının son durağı ise Tuşba belediyesi oldu

Editör: TE Bilisim