Vatandaşlara seslenen Erbaş, “Son dönemlerde Saadet Partisi'ne büyük bir yönelmenin yaşandığına dikkat çekerek, Van’ı aldığımız da ilçelerde tarım ve hayvancılığı kalkındıracak, yaya bölgeleri, parkları ve yeşil alanları olan bir Van için çalışacağız" dedi. SP İl Başkanı Özay İlhan ise 6 aydan beri sahalarda olduklarını belirterek “Yoğun seçim program kapsamında bu günde Van’ın merkez köylerindeyiz. Buradaki amaç esnaf ve vatandaşla sıcak bir diyalog kurabilmek, Allah'a şükür ki Van ve ilçelerinde seçime en hazırlıkla parti biziz.” şeklide değerlendirmede bulundu.

DEMİR: EDREMİT’İ 3T İLE YÖNETECEĞİZ

Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı İslam Demir Edremit İlçesine ait olan mahallelerde evleri tek tek ziyaret ediyor. Geçen gün Eminpaşa Mahallesinde yapılan ev ziyaretleri sırasında araçlarının taşlandığı ve partililerinin darp edildiğini belirten İslam Demir: “Edremit’te Saadetin yükselişini çekemeyenler yollarımızı kesiyor, araçlarımızı taşlıyor, parti yandaşlarımızı darp ediyor. Ey güçle ve tehditle bizi engellemeye çalışanlar, bizi engellemek için ne kadar plan-program yaparsanız yapın, bu millet 40 yıldır Milli Görüşü destekledi ve yine Milli Görüş’ü destekleye devam edecektir. Bizi asla yıldıramayacaksınız, biz oy almak için değil Allah rızası için çalışıyoruz” dedi. Eminpaşa’da ki ziyaretlerinin ardından Fidanlık mahallesine geçen İslam Demir ve Partililer burada mahalle halkına seslendi. Genç aday siyaseti ve belediye yönetim anlayışlarının 3T Kuralı üzerine şekillendiğini söyleyerek, 3T kuralını şu şekilde açıkladı:

“1T: Temiz Siyaset. Kimseye belden aşağı vurmadan, kimseyi ötelemeden, itelemeden, siyasi düşüncesi ne olursa olsun, bütün Edremitlileri beraber üretilecek ortak akıl ürünü projeler hayata geçirmek.
2T: Temiz Yönetim. Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, şeffaf ihale anlayışının hayata geçirileceği, adil yönetim ile iyi hizmet etmek. Edremit’imizin tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmek…
3.T: Temiz Toplum. Ahlak ve maneviyat olmadan temiz toplum da olmaz.İnsanların kalbine Allah korkusu ve Peygamber sevgisi aşılayarak insanların maneviyatını yükseltmek ve temiz toplum oluşturmak. İşte bu 3 anlayışla hareket ederek Edremit’i cazibe merkezi haline getireceğiz İnşallah” dedi. 

Editör: TE Bilisim